avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

PKK’lı Yeşilgöz’ün kızı Hollanda TV’sinde Türklere hakaret serbestisini savunarak zırvaladı

PKK’lı Yeşilgöz’ün kızı Türk karşıtlığı bayrağını babasından teslim alarak, siyasetçi olarak zırvalayarak Hollanda’da Erdoğan’a hakaret serbesti’sini savundu.

PKK’lı Yeşilgöz’ün kızı Hollanda TV’sinde Türklere hakaret serbestisini savunarak zırvaladı
A+
A-

BABASININ KIZI; YEŞİLGÖZ
Kürt ırkçısı terör örgütü PKK ve eklentili sol terörist örgütlerin militanı olarak 1984’de Hollanda’ya kaçarak, bu ülkede ‘kriminoloji’ adı altında bilimsel kılıflarla Türkleri mafya gibi gösteren çalışmalara imza atarak, Hollanda Türklerine açtığı savaşla bilinen 1951 doğumlu Yücel Yeşilgöz’ün kızı Dilan Yeşilgöz, babasının misyonunu, Hollanda TV’sinde yayınlanan programda sergilediği Türk karşıtlığıyla devam ettirdiğini gösterdi.

KONU: TÜRKLERE VE TÜRK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A HAKARET
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya’dan kendisine ve Türklere edilen küfürler üzerine başlattığı hukuk mücadelesi, FETÖ (terörist-başı Fethullah Gülen’in yasadışı örgütü) ve PKK yanlısı medyanın Hollanda’da da köpürttüğü Türk düşmanlığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret furyasına başlanmıştı.

RTL-Z’DE TARTIŞMA
Ahmet Erdoğan ve Mehmet Akkoç‘un konuşmacı olarak katıldığı RTL-Z’de yayınlanan ‘Van Liempt Live’ programında konu masaya yatırıldı.

Programın bir diğer konuğu ise 2014’teki yerel seçimlerde 45 kişilik Amsterdam belediyesi ana-kent meclisine (hükümetin büyük ortağı) Sağ-Liberal VVD partisinden girmeyi başaran Dilan Yeşilgöz oldu.

yesilgoz turklere hakareti savundu hollanda tv

YEŞİLGÖZ İYİCE SAÇMALADI, ZIVANADAN ÇIKTI ve TÜRKLERE HAKARET ETTİ: “TÜRKLER HOLLANDA’DA DEVLET İÇİNDE DEVLET’TİR”
Kendini kaybeden Dilan Yeşilgöz o kadar ileri gitti ki, Türkleri Hollanda’da devlet içinde devlet olmakla itham etti ve hedef gösterdi. TC Rotterdam Başkonsolosluğu’nun, Türklere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a edilen hakaretlerin artması üzerine bunun tespiti için başlattığı çalışmaya ve yaptığı demokratik çağrı hakkında ilginç çıkışlarda bulunarak, Türklere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret edilmesinin serbest olması gerektiğini savundu.

Yeşilgöz, Türk olduğunu zan ederek kendisine yerel seçimlerde oy veren Türk seçmenler konusunda ise hiç konuşmadı.

Yeşilgöz’ün ayrıca çeşitli suçlardan aranan Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) kaçaklarına sahip çıkan ve Türkiye’nin terörle mücadelesinden ötürü AB’den yaptırım görmesi gerektiğini savunacak kadar Türkiye karşıtı açıklamaları basında yer almaktadır.

‘TÜRK KARŞITLIĞI’ BABADAN KIZA DEVREDİLDİ
Babasının aksine sağ partide siyasete atılan Dilan Yeşilgöz’ün babasıyla kıyasla Türk karşıtlığında tutumunda hiç bir fark görülmedi. VVD’li Yeşilgöz’ün Türk karşıtlığı bayrağını babasından en iyi şekilde teslim alıp temsil ettiği gözlerden kaçmadı.

yucel yesilgoz

Yücel Yeşilgöz

TÜRKİYE’DEN HOLLANDA’YA KAÇAN SÖZDE ‘KRİMİNOLOG’ YÜCEL YEŞİLGÖZ KİMDİR?
Tunceli doğumlu olduğu halde sözde ‘Kürdistan’ doğumlu olarak kendisini tanıtan; çalışmalarında hiç bir zaman ‘sözde kaçkın/ilticacı Kürt siyasetçi’lerin ırkçı PKK terör örgütü’nde yaptıkları işçi ve kadın kaçakçılığından, eroin ve uyuşturucu trafiğindeki paydan bahsetmeyen sözde ‘kriminolog’ Yücel Yeşilgöz; bayrağı kızına teslim etmiş görünüyor.

“APO KADAR ÇALIŞKAN DEĞİLİM, O DEVRİM VE KÜRDİSTAN İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORDU”
Irkçı terör örgütü PKK’nın ele-başı olarak ömürlük hapis yatan ve ‘bebek katili’ unvanıyla nam salan 30 bine aşkın masum insanın katili terörist-başı Abdullah Öcalan’ın yakın arkadaşı olduğunu söyleyen Yücel Yeşilgöz, 1998’de NRC’ye verdiği röportajda aynı zamanda dostu olduğunu söylediği terörist-başı Öcalan’ı ‘Apo’ olarak nitelendiriyor. Yeşilgöz ayrıca kendisinin çalışkan birisi olmadığını ve içki içmeyi sevdiğini ifade etmişti.

‘TROÇKİST’ YEŞİLGÖZ’ÜN ŞAİBELİ GEÇMİŞİ KARANLIKTA
12 Eylül 1980 askeri darbesi’nden sonra, işlenen siyasi cinayetlerdeki payından yırtmak için Irak’a kaçarak ardından da Iran’a geçti. Oradan da Hollanda’ya kaçan Yeşilgöz, 84’te girdiği Hollanda’da daha Hollandaca öğrenmeden, kaynaklarca edinilen bilgiye göre sonradan diyet borcunu ödemek üzere Hollanda devletinin derinlerinden bazı referanslarla 1985 yılında Utrecht Üniversite’sinde Doğu Dilleri ve Kültürleri Bilim Dalı Bölümü’nde Çağdaş Türk Edebiyatı öğretim görevlisi oldu. Yeşilgöz DİSK mensubu olduğunu iddia etmektedir. Geçen süre içinde Yeşilgöz’ün neden Hollanda’yı seçtiği, Hollanda’nın yolunu nereden bulduğu, Türkiye’deki bölücü ve yıkıcı terör faaliyetleri esnasında batı destekli (Sovyet sosyalizmi’ni bastırmak ve doğuyu ele geçirmek üzere batı istihbarat servislerinin icat ettiği yapay komünist akım olan) ‘Troçkist’ akımlar üzerinden Hollanda makamlarıyla nasıl iletişim içinde olduğu ve hiç bir zaman doğrulanamayan sözde ‘DİSK mensubiyeti’ her zaman karanlıkta kaldı.

HOLLANDA’DA MAFYA’YA VERİLEN ‘TURKISH GREY WOLVES/TURKSE GRIJZE WOLVEN’İN (BOZKURTLAR) TERİMİNİN MUCİDİ
Türk mitolojisinde ender yeri olan ‘Bozkurt’ kavramını, kendisinin icat ettiği sözde Türk mafyasının sembolü olarak göstererek istihbarat servislerinin jargonunda ‘Grey Wolves’ / ‘Grijze Wolven’ olarak kullanılan terimin Avrupa’daki en önemli mucitlerinden birisi olarak biliniyor.

PKK’lı Yeşilgöz’ün Türkiye’de yaşadığı işkence öylesine kişiliğine işlemiş ki; Yeşilgöz ‘Bozkurtlar’ terimi üzerinden Avrupalı Türklere nefret saçmıştır. Türklerin kültürleri gereği ve örneğin MHP ve Ülkücülük gibi fikir akımları nedeniyle mafya örgütlenmelerinin doğal birer mensubu gibi oldukları şeklinde yarattığı efsaneyle, sahte bir bilim insanı olarak istihbarat teorisine ‘Bozkurtlar’ (Grey Wolves / Grijze Wolven) kavramını Türk mafyasının ‘kriminoloji’deki bilimsel terimi’ olarak empoze ettirdi; Hollanda’da çalışan Türklerin yıllarca, devletin içindeki istihbarat örgütü AİVD’le eklentili gruplarca terörize edilmesine yol açarak kitleleri mağdur eden yine Yücel Yeşilgöz olmuştur.

yesilgoz turklere hakareti savundu hollanda tv

‘BOZKURTLAR’ TERİMİ HOLLANDA’DA HALA TÜRK AYDINLARINI KÖTÜLEMEK AMACIYLA KULLANILMAKTADIR
Bozkurt/Bozkurtlar Hollandaca ve İngilizce karşılığı olan ‘Grey Wolves’ / ‘Grijze Wolven’, hala Hollanda’da kimi Türklerin önünün siyasi alanda kesilmesi için yafta olarak kimi kişilerce sistematik ve maksatlı olarak kullanılmaktadır. Bunu en fazla ve en sistematik olarak yapanlardan bir tanesi de, Yeşilgöz’ün NRC’ye yaptığı açıklamada yakın dostu olduğunu ifade ettiği Mustafa Ayrancı ve bu kişinin görevlisi olduğu radikal-marjinal Hollanda Türkiyeli İşçiler Birliği (HTİB) adlı oluşum olarak bilinmektedir. Bu gerçek ortaya çıktığında Türkler için ve Türkler yararına çalıştığına dair propaganda’da bulunan Ayrancı’nın, Hollanda’da Türkler adına olumlu herşeyi kendisi yapmışcasına, lafa laf katarak sarf ettiği yalan yanlış sözleri gerçek dışı olmakla beraber, Ayrancı tam tersine Hollanda Türklerinin her zaman aleyhine çalışmıştır.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER | ATGtv

RTL-Z’de yayınlanan Van Liempt Live programı:

mehmet cerit feto hollanda hezeyanlari_841x474

cb erdogan hakaret karikatur peterrdevries cevap haber kapak

eposta rotterdam baskonsolosluk krizi

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.