avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3361
EURO
35,1901
ALTIN
2.247,00
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

PKK’lı kriminal Cihan Uğural Hollanda Türklerini PKK’ya hedef gösteriyor

PKK terör örgütü’nün Hollanda kolundan AVRUPA TÜRK GAZETESİ’ni susturma girişimi ve Türk aydınlarına tehdit.

PKK’lı kriminal Cihan Uğural Hollanda Türklerini PKK’ya hedef gösteriyor

Irkçı terör örgütü PKK’nın güdümünde yaptığı yalana dayalı haberleriyle bilinen ve bu nedenle Hollanda’da pek çok sol çevre tarafından da itibarsız ilan edilen “doorbraak” adlı sitede sürekli olarak Türk aydınları ve Türk sivil toplum örgütleri PKK’ya hedef gösteren ‘Taylan Devrim’ takma adlı kişinin Cihan Uğural olduğu ve pek çok vukuata sahip olduğu ortaya çıktı. Uğural’ın ‘Taylan Devrim’ takma adının arkasına saklanarak Türkçe’de “Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hollanda ve Türkiye’de Kürtlere ve solculara saldırılar” anlamına gelen, Hollandaca “President Erdogan en de aanvallen op Koerden en linksen in Turkije en Nederland” başlığıyla yazdığı yazı tam bir skandal niteliğinde yalan ve iftiralarla dolu.

CİHAN UĞURAL, TÜRK DÜŞMANI MUSTAFA AYRANCI’NIN EMRİNDE BİR PKK’LI
Hollanda’daki Türkiye’yle ilişkili terör örgütlerine yönelik bilimsel çalışmalarıyla bilinen kısa adı ATOgroep olan Anti-Faşist Türk Araştırmalar-Grubu‘nun (Antifascistische Turkse Onderzoeksgroep) son raporunda radikal Cihan Uğural’ın kriminal geçmişine ve ırkçı terör örgütü PKK’nın faaliyetlerine nasıl katkı yaptığına değiniliyor. PKK’lı radikal Cihan Uğural’ın kısa adı HTİB olan Hollanda Türkiyeli İşçiler Birliği adlı marjinal-radikal oluşumun müdürü konumundaki Mustafa Ayrancı’nın emrinde hareket ettiği de ayrıca bilinen bir gerçek. Radikal Mustafa Ayrancı’nın PKK’nın kuyruğundaki HDP’ye oy istemesi ve üstelik bunu Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medyasıyla kurduğu özel yakınlıkla sağlaması ise tartışılan bir başka konu.

Grijzewolventeken

PKK’LI CİHAN UĞURAL SANAL ALEMDE ‘TAYLAN DEVRİM’ ADIYLA PROVOKASYON PEŞİNDE 
‘Taylan Devrim’ takma adıyla sanal alemde PKK’nın Hollandaca; Koerdische bevrijdingsbeweging PKK, yani sözde “özgürlük için mücadele veren kurtuluş savaşçıları” olduğunu ifade eden Cihan Uğural, özellikle gerçek adını saklıyor. Uğural, Türk aydınlarına ve Türk sivil toplum örgütlerine kustuğu nefretten ötürü, ahlakı ve ruh halinin bozuk olduğu belirtiliyor. Türk sivil toplum örgütlerine uyguladığı çamur atma ve hedef gösterme yönteminin aynısını pek çok Hollandalı sol gruba da yapan Uğural’ın yalana dayalı çamur propagandası nediyle Hollandalı sol gruplardan da dışlandığı öğrenildi.

Fotoğrafta da görüleceği üzere: PKK’lı Cihan Uğural “Grijzenwolventeken” olarak nitelendirdiği bu işareti yapan bir Türk’ün resmini özellikle, yazdığı yalan haberin içine koyarak 13 Eylül’de Rotterdam’da yapılan ve pek çok kesimden insanın katıldığı mitingi, “faşistler” olarak adlandırdığı MHP’lilerin ve Ülkücülerin mitingiymiş gibi göstermeye çalışıyor. Radikal Uğural bu şekilde mitingin ve PKK’ya karşı yükselen sesin sadece küçük bir grup Türk’ün görüşü olduğu algısını Hollandalılara vermeye çalışıyor.

RADİKAL CİHAN UĞURAL’IN TAHRİKLERİ VE TEHLİKELİ OYUNU
Cihan Uğural adlı radikal yazdığı yalan dolu haberlerinde özellikle toplum kesimlerini birbiriyle çatışmaya sokmak istediği gözlerden kaçmıyor. PKK’lı Cihan Uğural, Türklerin yaptığı demokratik ve barışçıl mitingleri Türklerin sadece belli kesimleri tarafından organize edildiği algısını yaratarak AK Parti ve Bozkurtlar adını verdiği gruplara ‘faşist’ olarak nitelendirerek ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor, ayrıca Alevileri ve Kürtleri sanki Hollanda’daki Türk toplumundan ayrıymış gibi gösterme gayretinde olduğu gözlerden kaçmıyor. Anti-Faşist Türk Araştırmalar-Grubu‘nun (ATOgroap) bilgisine göre Uğural Hollanda istihbarat örgütü AİVD’yle de ilişkili bir tetikçi.

cihan ugural ayraci turkleri pkkya hedef gosteriyor

RADİKAL CİHAN UĞURAL’IN GÖREVİ PROVOKASYON YAPMAK VE TÜRKLERİ PKK’YA HEDEF GÖSTERMEK
Yazılarından, PKK’nın ırkçı saldırıları sonucu mağdur edilen Türk kuruluşlarına hiç değinmeyen Uğural adlı tetikçi, Hollanda’daki terörist PKK’nın yörüngesindeki derneklerin çatı kuruluşu olan ırkçı Fed-Kom örgütüne bağlı Amsterdam ve Rotterdam’daki PKK derneklerine saldırı yapıldığı yöndeki iddiasını manşete taşıyarak Türklere kin kustu.

Türkiye kökenli terörist örgütlerin propagandasını Hollanda dilinde yapan ve Mustafa Ayrancı adlı radikal tarafından yönlendirildiği öğrenilen Cihan Uğural’ın ‘Taylan Devrim’ takma adıyla susturulmaları ve öldürülmeleri için PKK terör örgütü’ne son günlerde hedef gösterdiği ve açık açık adlarını yazdığı Türk aydınları ve Türk sivil toplum örgütü yöneticileri şunlar:

  • AK Parti Hollanda Tanıtım-Medya Başkanı Ali Osman Ok ve
  • Hollanda Türk Gençlik Federasyonu HTGF Genel Başkanı Oğuzhan Kılıç,

Daha önce ise şu isimleri PKK terör örgütü’ne hedef gösterdi:

  • Hollanda-Türkiye Dostluk Vakfı Başkanı ve CDA’lı Rotterdam-Charleroi eski Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ünal,
  • Hollanda Türk Gençlik Federasyonu HTGF Genel Başkan Yardımcısı Denizhan Murat Üresin,
  • Hollanda Türk-İslam Kültür Dernekleri (Diyanet) Federasyonu Genel Sekreteri Göksel Soyugüzel
  • Hollanda Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonu eski Genel Başkanı Güven İşçi ve
  • Rotterdam miting komitesi adına çalışan Nuray Murat

Hollanda istihbarat örgütü AİVD ve güvenlik güçlerinin Cihan Uğural adlı PKK’lı provokatör ve arkasındaki Mustafa Ayrancı adlı radikale ve Kürt ırkçısına karşı hangi önlemleri alacağı henüz bilinmiyor.

Terör’e karşı etkili yayınlarıyla halkın gerçekleri öğrenme hakkını sağlama görevini yapan AVRUPA TÜRK GAZETESİ susmayacak ve tehditlere boyun eğmeyecektir.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

CİHAN UĞURAL’IN ‘TAYLAN DEVRİM’ TAKMA ADININ ARKASINA SAKLANARAK TÜRKÇE’DE “CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE HOLLANDA VE TÜRKİYE’DEKİ KÜRTLERE VE SOLCULARA SALDIRILAR” ANLAMINA GELEN, HOLLANDACA “PRESIDENT ERDOGAN EN DE AANVALLEN OP KOERDEN EN LINKSEN IN TURKIJE EN NEDERLAND” BAŞLIKLI, TÜRKLERİ IRKÇI PKK TERÖR ÖRGÜTÜ’NE HEDEF GÖSTEREN YALAN VE İFTİRA DOLU SKANDAL YAZISI

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.