avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

PKK’lı Cihan Uğural bu sefer MÜSAİD Hollanda’yı teröristlere hedef gösteriyor

PKK’nın yayın organı bu sefer MÜSİAD Hollanda’yı hedef gösterdi.

PKK’lı Cihan Uğural bu sefer MÜSAİD Hollanda’yı teröristlere hedef gösteriyor
A+
A-

Irkçı terör örgütü PKK’nın Hollandaca yayın yapan sözde yayın organı ‘Doorbraak.eu’, “Anti-PKK-verklaring van Turks-Nederlandse organisaties komt uit de koker van de Turkse staat” başlığıyla yayınladığı haberinde MÜSİAD Hollanda derneği’ni Türk devletinin uzantısı olmakla suçlayarak PKK terör örgütü’ne hedef gösterdi.

MÜSAİD HOLLANDA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
Kısa süre önce kurulan ve giderek büyüyen MÜSİAD Hollanda; 2013’ten itibaren Ali Bekdur Başkanlığında, Abdurrahman Akbulut (Başkan Vekili), Resul Özdemir (Genel Sekreter), Murat Tosun (Muhasip), Başkan Yardımcıları Mustafa Duyar, Hamza Çelik, Sinan Saatli, Osman Aslan, Murat Ersoy ile yönetim kurulu üyeleri Osman Ünal, Mustafa Yılmaz, Erhan Tanış, Yahya Yağcı, İdris Başer’den oluşan iş-adamları kadrosuyla Hollanda’da güzel bir hava yakalayan MÜSİAD Hollanda teşkilatı Hollanda Türkleri içinde önemli bir boşluğu doldurmayı başarmış ve Hollanda’daki Türk iş-adamlarını temsil edecek şekilde Fethullahçı iş-adamları görünümlü yapıya karşı ciddi bir alternatif oldu. Belli ki MÜSAİD Hollanda’nın rakipsiz bir şekilde güçlendiği gerçeği, Hollanda Türklerinin güçlenmesini istemeyen belli karanlık çevrelerde bir rahatsızlık oluşturdu.

ali bekdur ve musiad hollanda yonetim kurulu

MÜSİAD Hollanda Başkanı Ali Bekdur, yönetim kurulu ve üyeleri.

DOORBRAAK.EU’YU YÖNETEN CİHAN UĞURAL KENDİSİNİ ‘TAYLAN DEVRİM’ TAKMA ADIYLA PAZARLIYOR VE GİZLİYOR
Hollanda’daki Türk derneklerini ve Türk aydınlarını yönetiği ‘Doorbraak.eu’ adlı siteden hedef gösteren ve onları örtülü şekilde tehdit eden ‘Taylan Devrim’ takma adıyla yazılar yazan kişinin gerçekte, kendisini gizlemeye çalışan Cihan Uğural adlı şahıs olduğu kısa süre önce ortaya çıkmıştı.

UĞURAL RESMEN TERÖRÜ ÖVÜYOR VE SUÇ İŞLEMEYE TEŞVİK EDİYOR
Eli kanlı ırkçı terör örgütü PKK’ya sözde “özgürlük savaşçıları” diyen ve halkın yüzde 41% oy vererek iktidara getirdiği AK Parti’ye, diğer Müslüman ve Türk gruplara ve Türkiye Cumhuriyeti’ne “Müslüman teröristler” olarak ifade ederek hakaretler eden ve aklını yitirdiği görünen Cihan Uğural sürekli Türkleri hedef gösteriyor, yalan yazıyor ve terörü överek teşvik ediyor.

MÜSİAD HOLLANDA, PKK TERÖRÜNÜ KINADIĞI İÇİN PKK’LI UĞURAL’IN HEDEFİNDE
PKK’lı ırkçı Cihan Uğural’ın neden MÜSİAD Hollanda’yı ‘Taylan Devrim’ takma adıyla hedef gösterip suçladığı ise ilginç; MÜSAİD Hollanda terör örgütü PKK’nın vahşetine karşı kınama bildirisi yayınladığı için.

ATO GRUBU DEŞİFRE ETTİ: PKK’LI UĞURAL, MUSTAFA AYRANCI’DAN EMİR ALIYOR
Cihan Uğural’ın ırkçı PKK terör örgütüyle çalışmalarını ve Uğural’ın Mustafa Ayrancı adlı tartışmalı şahıstan nasıl emirler alarak Hollandaca yazılarıyla kamuoyunu yönlendirmeyi hedeflediğini, bilimsel araştırmalar yapan kısa adı ATOgroep olan Anti-Faşist Türk Araştırmalar-Grubu (Antifascistische Turkse Onderzoeksgroep) ortaya çıkartıp deşifre etmişti. Anti-Faşist Türk Araştırmalar-Grubu‘nun (ATOgroap) bilgisine göre Uğural Hollanda istihbarat örgütü AİVD’yle de ilişkili bir tetikçi olarak sürekli Türk toplumunu tedirgin eden tahrikler yapıyor.

musiad hollanda pkk cihan ugural

PİS İLİŞKİLER; HOLLANDA’DA DA FETÖ-PKK İŞBİRLİĞİ
Anti-Faşist Türk Araştırmalar-Grubu‘nun (ATOgroap) bilgisine göre Cihan Uğural Hollanda istihbarat örgütü AİVD’yle de ilişkili bir tetikçi. Anti-Faşist Türk Araştırmalar-Grubu‘nun (ATOgroap) ayrıca PKK’lı radikal Cihan Uğural’ın kısa adı HTİB olan Hollanda Türkiyeli İşçiler Birliği adlı marjinal-radikal oluşumun müdürü konumundaki Mustafa Ayrancı’nın emrinde hareket ettiğini ifşa etmişti. Radikal Mustafa Ayrancı’nın PKK’nın kuyruğundaki HDP’ye oy istemesi ve bunu Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medyasıyla kurduğu özel yakınlıkla sağlaması ise tartışılan bir başka konu oldu. Deşifre olmasının ardından ırkçı Cihan Uğural’ın terörist faaliyetlerine nasıl devam edeceği bilinmiyor.

İNTERNET FARESİ CİHAN UĞURAL, NAMI DİĞER DOORBRAAK AKTİVİSTİ ‘TAYLAN DEVRİM’
Türkler ve Hollanda’daki sol aydın ve gruplar tarafından “İnternet faresi” olarak adlandırılan radikal Cihan Uğural’ın iftira, yıpratma ve hedef gösterme çalışmasına ne kadar daha devam edeceği ve Hollanda güvenlik birimlerinin bu provokatöre karşı ne zaman önlem alacağı ise merak konusu.

Özellikle terörist tehditlere karşı önlemler aldığını söyleyen ve terörün Hollanda’ya girmemesi için çabaladığı basında çıkan haberlerle görülen Hollanda istihbarat örgütü AİVD’nin Cihan Uğural adlı PKK’lı provokatöre ve arkasındaki Mustafa Ayrancı adlı radikale ve Kürt ırkçısına karşı hangi yasal önlemi alacağı bilinmiyor.

ali bekdur musiad

Türk iş-adamlarını MÜSİAD çatısı altında teşkilatlamayı başaran iş-adamı Ali Bekdur, sivil toplum alanında özellikle son yıllardaki başarılarıyla dikkat çekiyor.

Bu tür pis tuzakların, ilişkilerin ve tehditlerin MÜSİAD Hollanda gibi Türk toplumunu da yolundan caydıramadığı bir gerçektir.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

CİHAN UĞURAL’IN ‘TAYLAN DEVRİM’ TAKMA ADININ ARKASINA SAKLANARAK, HOLLANDACA ‘Doorbraak.eu’de “Anti-PKK-verklaring van Turks-Nederlandse organisaties komt uit de koker van de Turkse staat” BAŞLIKLI, HOLLANDA TÜRK İŞ-ADAMI DERNEĞİ MÜSİAD HOLLANDA’YI TÜRK DEVLETİNİN UZANTISI OLMAKLA SUÇLAYARAK, IRKÇI PKK TERÖR ÖRGÜTÜ’NE HEDEF GÖSTEREN YALAN VE İFTİRA DOLU SKANDAL YAZISI

cihan ugural ayraci turkleri pkkya hedef gosteriyor

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.