avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

PKK’la ‘ortak bildiri’ yayınlayan Türk devletinin finanse ettiği Hollanda’daki CPD FETÖ darbesinde hiç oralı olmadı

PKK’la ‘ortak bildiri’ yayınlayan ancak öbür taraftan da Türk devletinden finansman alan Hollanda’daki CPD FETÖ darbesini kınamak konusunda hiç oralı olmadı. Devletten geçinen Mehmet Emin Ateş’in hareketleri şüphe çekmeye devam ediyor.

PKK’la ‘ortak bildiri’ yayınlayan Türk devletinin finanse ettiği Hollanda’daki CPD FETÖ darbesinde hiç oralı olmadı

Terör Örgütü PKK’nın yoğun bir şekilde terör estirdiği geçtiğimiz dönemde, bu terör örgütü’nün Hollanda’daki uzantıları olan ırkçı FED-KOM örgütü (şimdi adıyla DEM-NED) ve Kürtçü KOMKAR’la ortak bildiri yayınlayan Mehmet Emin Ateş’in başında olduğu ve Türk devleti tarafından finanse edilen CPD (Centre for Public Debate – Sivil Tartışmalar Merkezi), FETÖ’nün giriştiği 15 Temmuz kanlı darbe ve işgal hareketinde ne kadar duyarsız olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Duyarsızlık bir yana aymazlık içinde oldukları ayırca tartışılıyor.

ATEŞ VE CPD SESSİZLİĞİNİ HALA KORUYOR
Olur-olmaz konularda bildiri yayınlayan ne CPD’den, ne de CPD’nin başkanlık makamını işgal eden Mehmet Emin Ateş’ten Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) hakkında hala ses-seda yok.

MEHMET EMİN ATEŞ FETHULLAH’I HİÇ UTANMADAN KAMUOYU ÖNÜNDE ÖVEN BİR İSİMDİR
Bir zamanlar yayında olan Zaman gazetesi ve Cihan haber ajansı adlı FETÖ medyasında sürekli boy gösteren Mehmet Emin Ateş’in teröristbaşı Fethullah Gülen hakkında 17/25 darbe girişiminden sonra bile bu teröristi öven açıklamaları kamuoyuna yansımıştı. Belgeler pek yakında yeninden gazeteniz AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nde olacak.

Yeri geldiğinde geri adım atıp hataları artık kırkı aşan ve Fethullahçıların ‘ağabeyimiz’ diye hitap ettikleri Mehmet Emin Ateş bakalım bu defa ne yapacak.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

hollanda bazi turk stklar ici bos aciklama

ermeni tartismasi hollandaya sicradi

sefa yurukel cpd tr komplosu aciklamasi

emin ates mustafa ayranci kirmizi cizgiler2

ibrahim gormezden emin atese

dursun paksoy carpici konustu

emin ates cpd bildiri krizi

ayrancinin pkk provokasyonu cpd emin ates babasinin ciftligi

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi kapak

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.