avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3427
EURO
35,0956
ALTIN
2.307,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

PKK ve FETÖ Türk milletine karşı birleşerek ihanete devam ediyor

Dershanelerin kapatılması sürecinde Türk milletine ve devletine hunharca savaş açan FETÖ ihanet örgütünün Emniyet’teki kolları açıkça PKK ile işbirliği yapıp Şehit sayısının artmasında rol oynuyor. Ağır ilerleyen bürokrasi, örgütün ekmeğine yağ sürüyor.

PKK ve FETÖ Türk milletine karşı birleşerek ihanete devam ediyor
A+
A-

Star’ın haberi ses getirdi. Terör örgütü PKK ile kan üzerinden işbirliği yapan Paralel Çete, devlet içine sızan örgüt elemanlarıyla terörle mücadeleyi akamete uğratmak istiyor. Devlet içine sızan FETÖ’cülere yönelik temizlik ise yine Paralelci bürokratlar tarafından engelleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Paralelci asker-polis istihbarat saklıyor, bu yüzden şehit sayısı artıyor” şeklindeki tespitinin ardından dikkatler yeniden Paralel Devlet Yapılanması’nın (PDY) hain oyunlarına çevrildi. 17-25 Aralık darbe girişimi püskürtülen PDY’nin, umudunu PKK ve yabancı istihbarat örgütlerine bağladığına dikkat çeken güvenlik uzmanları, Paralel’le ilişkili olduğu düşünülen bazı kamu çalışanlarının Doğu ve Güneydoğu’ya “sürgün” edildiğine dikkat çekti. Uzmanlar, hükümete karşı darbe girişimi başarısız olan Paralel Çete’nin, bu kez de gittiği bölgede yeni ihanetlerle terörle mücadeleye zarar verdiğinin altını çizdi.

PASİF DİRENİŞTELER
Darbeye zemin hazırlamak için PKK’yla mücadeleyi sekteye uğratmak isteyen Paralel Yapı’nın, özellikle istihbaratta “Pasif Direniş” sergilediğine dikkat çeken uzmanlar, ihaneti şu sözlerle anlattı:  “İstihbarat, ‘3 kişi geldi hendek kazıyorlar müdahale edin’ diye yazı yazıyor. Ancak Paralel Yapı unsurları müdahale etmiyor. Ardından ‘10 kişi oldular, hendek kazıyorlar’ denilerek yer koordinatları veriliyor yine müdahale yok. Bir süre sonra bu kez ‘kırsaldan deneyimli teröristler geldi, birlikte mayın yerleştiriyorlar’ deniliyor. Paralel Yapı unsurları bu sefer de ‘Asker gelsin, mühimmatımız yok, müdahale edemeyiz’ cevabı veriyor.”

PDY, güvenlik güçlerinin direncini kırmayı hedefliyor. Ancak bu taktik Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Havyar bile isterlerse göndermek gerekir” talimatıyla boşa çıktı. Paralel güvenlikçilerin pasif direnişine, aynı örgüte bağlı hakim ve savcılar da dahil. Son örneği dünkü Star’da yer aldı.

PARALEL YARGI
Şırnak hakimi, 9 ayrı suçtan aranan PKK’lı teröristi “vicdani kanaat” gerekçesiyle serbest bıraktı. Buna verdiği son kararlarla tartışmaların odağı haline gelen Anayasa Mahkemesi de eklendi. Bingöl’de polis karakoluna terörist saldırı düzenleyen “Harun” kod adlı teröristin makul sürede ve adil yargılanmadığını belirterek, devletin bu teröriste tazminat ödemesine hükmetti.

YERDE CESET SÜRÜKLEDİ
Paralel polisler geçmişte Şırnak’ta, PKK’lı Hacı Lokman Birlik isimli teröristin cesedinin zırhlı araca bağlanarak yerde sürükledi. Görüntülerini çekerek internette yayınladı. Böylece bölge halkında devlete karşı kışkırtmak istedi. Ancak bu kişiler tespit edilerek meslekten ihraç edildi.

TSK OYUNU BOZDU
PDY’nın darbe tartışmalarının içine çekilmek istediği TSK da, yaptığı açıklamada, demokrasiye olan bağlılığını bir kez daha yinelemişti.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.