avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3122
EURO
35,0643
ALTIN
2.278,43
BIST
9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Perinçek: FETÖ, Gladyo örgütlenmesinin ta kendisidir

Doğu Perinçek, “Fethullahçı Terör Örgütü, Türkiye için yıkıcı bir örgütlenme, Amerika’nın kontrolünde, Türk devletinin ve dünyadaki Türk toplumlarının içine yerleştirilmiş Gladyo dediğimiz örgütlenme.” dedi.

Perinçek: FETÖ, Gladyo örgütlenmesinin ta kendisidir
A+
A-

Partisinin Çorlu ilçe başkanlığı tarafından, Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde düzenlediği toplantıya katılan Perinçek, Türkiye’nin terör sorunu olduğunu ve bu sorunlardan kurtulmak için ülkenin her yerini gezerek toplantılar tertip ettiklerini söyledi.

Perinçek, Çorlu’da herkesin birlik ve beraberlik içinde Vatan Partisine destek vereceğini belirterek, “Dün Kars’taydık bugün Çorlu’da, Vatan Partisi Türkiye’yi birleştiriyor. Geçen ay da, Diyarbakır kurultayını yaptık, orada da yeni yönetim oluşturduk. Bu yeni yönetimimizin yarısı AK Parti’den katılan Diyarbakır önderleri, yarısı da HDP’den katılan Diyarbakır önderleri. Şırnak’ta, Van’da, Mardin’de, Kızıltepe’de, bütün bölgede HDP’liler AK Parti’liler ve diğer partilerden vatandaşlarımız ve halk önderleri, Vatan Partisinde birleşiyor.” dedi.

Hangi parti Türkiye’yi Kars’tan, Edirne’ye kadar birleştiriyorsa o partinin ülkede hükümet olacağını, Türkiye’yi bölenlerin devrinin kapandığını ifade eden Perinçek, şunları kaydetti:

“Türkiye’yi bölmek için ne yapacaksınız? Türkiye’yi savunan merkezdeki siyasal güç olan Vatan Partisinin liderlerini içeri atacaksınız ama işte o duvarları yıktık ve o Türkiye’yi bölme planını o duvarları yıkmamızdan başlayarak yerle bir ediyoruz. Arkasından FETÖ’nün üzerine yüründü. Bu, Türkiye’nin önünün açılmasında çok önemli bir olay.

Vatan Partisinin 40 yıllık mücadelesinin ürünü. Fethullahçı Terör Örgütü, Türkiye için yıkıcı bir örgütlenme, Amerika’nın kontrolünde, Türk devletinin içine yerleştirilmiş gladyo dediğimiz örgütlenme. Onun yıkılması, onun temizlenmesi de Vatan Partisinin Türkiye’nin önüne koyduğu bir programdı

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.