avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Pensilvanya’daki domuzu erken geberttiler!

FETÖ’nün elebaşı F. Gülen’le ilgili arama motoru Google’da dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

Pensilvanya’daki domuzu erken geberttiler!
A+
A-

Dünyanın en büyük arama motoru olan Google’da Fetullah Gülen diye aratıldığında Wikipedia’ya ait bölümde FETÖ’nün ölüm tarihi olarak 13 Nisan 2017 yazıldığı görüldü. 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasıyla birlikte ilan edilen OHAL süreci FETÖ’yü bitirme noktasına getirdi.

GOOGLE’A FETULLAH GÜLEN YAZINCA ÖLÜM TARİHİ ÇIKIYOR
Fetullah Gülen Terör Örgütü’nün liderine Google’ın ömür biçtiği gözlerden kaçmadı. Wikipedia Fethullah Gülen’in ölüm tarihini 13 Nisan 2017 olarak yayımladı. Fakat haber içerisine girildiğinde böyle bir bilgi ile karşılaşılmıyor.

ABD markası olan Google’daki bu detay da, acaba ABD kullandığı teröristbaşı Gülen için Türkiye’ye teslim etmem, öldürürüm mesajı mı veriyor şeklinde yorumlandı.

google-fgulen

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER
Muhammet Tekin

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.