avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3404
EURO
35,0988
ALTIN
2.239,16
BIST
8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Okur Postası

OKUR POSTASI   /   HABER GÖNDER   /   SİZDEN GELEN HABERLER

Avrupa Türk Gazetesi okuyucularından gelen haberleri değerlendiriyor. Siz de muhabir olabilir, özgür ve bağımsız habercilik yapan gazetemize içerik ekleyebilirsiniz. Bir gelişme veya haberi ihbar etmek istiyorsanız, gazetemize 7 gün 24 saat aşağıdaki iletişim formunu doldurarak ulaşabilir veya okur@avrupaturkgazetesi.com e-posta adresine haber, fotoğraf ve videolarınızı gönderebilirsiniz. Yakın çevrenizde olan gelişmelerden bizi haberdar edin, atladığımızı düşündüğünüz konuları bizimle paylaşın, mevcut haberlerimiz için fotoğraf ve video gönderin, haber merkezindeki redaktör ve editörlerden oluşan ekibimiz en kısa sürede değerlendirsin.

NOT: Adınız ve adresiniz siz istemediğiniz sürece açıklanmayacak ve gizli kalacaktır. Ancak gerektiğinde sizinle irtibata geçebilmemiz için adınızı, soyadınızı ve size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası veya e-posta adresinizi yazmanızı istiyoruz. Verdiğiniz bilgiler en kısa sürede değerlendirilecektir.

 

[contact-form-7 id=”1587″ title=”Okur Postası”]

Ayrıca Yayın Politikamız bölümünü tıklayıp okuyabilirsiniz.

Ayrıca Gazetemizde çalışmak, staj görmek, gönüllü olmak, yazarlık yapmak, muhabir olmak veya iş başvurusu yapmak için lütfen İnsan Kaynakları sayfasını tıklayınız veya açık pozisyonlarımız için ik@avrupaturkgazetesi.com e-posta adresine CV’nizi gönderiniz. E-posta gönderdikten veya İnsan Kaynakları sayfasındaki formu doldurduktan sonra Gazetemizin İnsan Kaynakları Dairesi yetkilileri sizinle en kısa zamanda irtibata geçecek.