avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3184
EURO
35,0487
ALTIN
2.307,01
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Nihat Genç’ten FETÖ’cüleri meydanda alkışlatan ‘Kılıçdaroğlu Allah belanı versin’

Yazar Nihat Genç, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Adana’daki mitinginde tutuklu FETÖ’cü kumpasçısı sözde ‘yazar’ların isimlerini anons etmesine sert tepki göstererek “Kılıçdaroğlu senin belanı Allah’a bırakanın da Allah belasını verir” dedi. CHP Milletvekili Dursun Çiçek’de “FETÖ’nün suç ortaklarını millet asla unutmaz” diye tepki gösterdi.

Nihat Genç’ten FETÖ’cüleri meydanda alkışlatan ‘Kılıçdaroğlu Allah belanı versin’
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana’da düzenlenen mitinginde FETÖ’cü yazarlar Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan, Ahmet Altan, Şahin Alpay, Ali Bulaç’ın da aralarında bulunduğu tutuklu isimler anons ettirip meydandakilere “Burda” dedirtince başta kendi partisi olmak üzere Türkiye’de infial yarattı.

FETÖ’cüler CHP’de iktidar olmuş
Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cüleri mitingde aklamaya çalışmasına en sert ve ahlaki tepkiyi gösteren Nihat genç Sosyal Medya’dan tepkisini dile getirdi.  Genç “Allah’ın belaları FETÖ’cüler CHP’de iktidar olmuş vatan hainlerini bile özgürlük diye alkışlattırıyor. N. Ilıcak’ın, M. Altan’ın özgürlüğünden bahsedenlerin Allah belasını versin. Kılıçdaroğlu senin belanı Allah’a bırakanın da Allah belasını verir.”dedi. CHP İstanbul milletvekili Dursun Çiçek ve CHP Parti Meclisi üyesi kumpas davalarının mağdurlarından Mehmet Ali Çelebi’den ve davaların avukatı Celal Ülgen’den de güçlü bir tepki geldi.

FETÖ’nün suç ortakları
CHP İstanbul milletvekili Dursun Çiçek, Twitter hesabından “Nazlı ILICAK #Ahmet ALTAN’ın Kumpas Davalarında FETÖ’nün suç ortaklarının yargısız infazlarını yaptığını bu millet asla unutmayacaktır.” diye yazdı.  Dursun Çiçek’in ardından CHP PM üyesi Mehmet Ali Çelebi de yaşananlara tepki gösterdi Çelebi de Çiçek gibi FETÖ’nün kumpas davaları mağdurlarındandı. Çelebi  Twitter’dan Avukat Celal Ülgen’in tweetini alıntılayarak paylaştı. Çelebi, “Ali Tatar, Murat Özenalp, Cem Çakmakların sesleri, bakışları olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet ve demokrasi cephesinde Altan ve Ilıcak yoktur” ifadelerini paylaştı. Çelebi, daha önce de Türkiye’de darbe yapılacağı uyarısını geçen Mayıs ayında verdiği bir konferansta yaptığını hatırlatarak, “Bu darbe girişimi asla tiyatro değil” demişti.

Darbeci ve kumpasçılara sahip çıkmıştı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da düzenlenen ‘Türkiye’yi Böldürmeyeceğiz’ mitinginde, tutuklanan Cemaat yazarlarının isimlerini anons ettirmişti. Mitinge katılan vatandaşlar, ismi okunan Cemaat yazarları için “burada” diye karşılık vermişti.Adana’da düzenlenen mitinginde FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Cemaat yazarlarından gazeteci Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan, Ahmet Altan, Şahin Alpay Ali Bulaç’ın da aralarında bulunduğu tutuklu gazeteciler için, “Onlar şu anda hapiste, ama onlar aynı zamanda Adana meydanında, yüreklilerin bulunduğu meydanda, cumhuriyete, demokrasiye sahip çıkan meydanda, Mustafa Kemal’in meydanında onlar şimdi” ifadelerini kullanmıştı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.