avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3759
EURO
35,0031
ALTIN
2.326,03
BIST
9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Nevşin Mengü, muhalefete tepkili

Muhalefetin aday belirlemede yaşadığı sorunlara kızan Nevşin Mengü, “Şirket olsa bu, böyle bir hataya CEO’su gider” dedi.

Nevşin Mengü, muhalefete tepkili
04.03.2019
A+
A-

Halk TV’de yayınlanan Medya Mahallesi programına konuk olan Nevşin Mengü, yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mengü’nün gündeminde, muhalefet partilerinin başarısızlığı vardı.

MUHALEFET PARTİLERİ İŞİ CİDDİYE ALMIYOR

Aday belirleme sürecinde yaşanan krizlerin, muhalefet partilerin işi ciddiye almadığından kaynaklandığını savunan Nevşin Mengü, CHP ve İP’e yüklendi.

CHP DE AYNISINI YAPMIŞTI

Nevşin Mengü, ”Hatırlar mısın bilmiyorum, geçen seçimde CHP de Sarıyer adaylık başvurusunu yine böyle bir son dakikada yapmaya kalkmıştı. YSK tarafından kabul edilmemişti. Bilmiyorum bu işin raconu  mu budur, sistemi mi budur? Bir gün önceden yap başvurunu, senin adayın belli mi değil? Acaba Türk işi her şeyi son ana mı bırakıyoruz, siyasette de mi bu böyle?

KAÇ İLDE MÜCADELE VERİYORSUN Kİ

İyi Parti olarak kaç ilde mücadele veriyorsun ki, 5 mi 6 mı ne. Bunu tek tek takip edemiyor musun?’ diyesi geliyor insanın. Kusura bakmayın da şirket olsa bu, böyle bir hataya CEO’su gider.” dedi.

Nevşin Mengü, muhalefete tepkili VİDEO

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.