avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Mustafa Cingöz’den önemli FETÖ uyarısı: Türk düşmanları birleşip Hollanda’daki seçimleri etkilemek isteyecekler

Rotterdam’lı Türk girişimci Mustafa Cingöz AVRUPA TÜRK GAZETESİ’ne verdiği söyleşide önemli tespitlerde bulunarak toplum kesimlerini uyardı, Hollanda’da aktif olan FETÖ’yü lanetleyerek, terör gruplarının Türklere karşı birleştiğini vurguladı.

Mustafa Cingöz’den önemli FETÖ uyarısı: Türk düşmanları birleşip Hollanda’daki seçimleri etkilemek isteyecekler

TÜRKLER BİRLEŞTİ
Hollanda Türkleri Konseyi Başkan Yardımcısı ve Hollanda Atatürkçü Düşünce Derneği (HADD) eski Başkanı Mustafa Cingöz, gazeteci Oğuzhan Kılıç’a yaptığı açıklamada, TSK üniforması giyinmiş Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askerlerinin 15 Temmuz’da giriştiği kanlı iç-işgal ve darbe kalkışmasından sonra oluşan yeni tabloda Türklerin birleştiğini vurguladı.

BÜTÜN TERÖR GRUPLARI TÜRKLERE KARŞI BİRLEŞİYOR
Cingöz, Mart 2017’de Hollanda’da yapılacak genel seçimler için FETÖ, PKK ve Ermenilerin birleşip partilerden adaylar göstertmek suretiyle Hollanda siyasetinde Türklere karşı daha aktif bir nefret ve kin kampanyasına gireceklerini belirtti. Buna karşı Türk milletinin birleşmesi gerektiğini vurgulayan Cingöz, hazırlıklarını sürdüklerini belirtti.

CİNGÖZ: PARTİ AYRIMI GÖZETMEKSİZİN EMPERYALİZME KARŞI BİRLEŞTİK
Mevcut durumda AK Parti, CHP ve MHP demeden Hollanda Türklerinin ‘Türklük’ ortak paydasında birleştiğini aktaran Mustafa Cingöz, Pensilvanya’dan FETÖ’yü yöneterek 15 Temmuz’da Türkiye’yi kana bulayan terörist-başı örümcek beyinli Fethullah Gülen’in ABD emperyalizminin maşası konumunda çok tehlikeli bir alçak olduğunun altını çizdi.

mustafa cingoz oneli feto uyarisi birlestiler

CİNGÖZ: FETO KUMPASLARLA MASUM İNSANLARI ÖLDÜRDÜ, ŞİMDİ HESAP ZAMANI
‘Diktatör’ suçlamalarına karşı en büyük diktatörün Pensilvanya’da saklandığını söyleyen Mustafa Cingöz, “ABD, FETÖ ele-başı Fethullah’ı derhal Türkiye’ye teslim etmeli. Merak etmesinler, Ergenekon ve Balyoz gibi kumpaslardan ötürü o kadar masum inansın kanına giren bu soytarı ve caninin yüce Türk adaleti önünde hesap vermesi çok çok önemlidir, onun bizim aydın ve askerlerimize yaptığı adaletsizlik ona yapılmayacak. Biz sivil toplum kuruluşlar olarak bunu istiyoruz ve onun için çalışıyoruz.” dedi.

TÜRKİYE, BATI’NIN TÜRK DEVLETİNİN İÇİNE SIZDIRDIĞI ADAMLARINI TUTUKLUYOR ONUN İÇİN ‘RAHATSIZLAR’
Hollanda Türkleri Konseyi Başkanı Sefa Yürükel ise daha önce yaptığı açıklamada batı’dan Türkiye’ye yönelik ‘rahatsızız ve endişeliyiz’ şeklindeki serzenişleri ‘itiraf ve hezeyan’ olarak değerlendirdi; “Türkiye iyi yapıyor bu FETÖ’cü muhbirleri kamudan ayıklamakla, Türk menfaatleri dışında başka çıkarlara çalışan kamu görevlisi olamaz” dedi. Çarpıcı değerlendirmelerin devamı önümüzdeki sürede AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nde.

Avrupa Türk Gazetesi © SÖYLEŞİ

veyis gungor abdulhamit bilici zaman feto

cpd emın atesten ses yok feto tosunu

hollanda bazi turk stklar ici bos aciklama

hollanda dmu turkce kumpas feto

yurukel soylesi hollanda muslumanligi ve fisleme

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.