avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3669
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,70
BIST
9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Meral Akşener’den kurultay açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener beklenen açıklamayı twitter hesabından yaptı. Akşener, Afyon’daki toplantıdan sonra kurultay kararı aldığını ve yeniden aday olmayacağını açıklamıştı.

Meral Akşener’den kurultay açıklaması
02.08.2018
A+
A-

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener sessizliğini bozdu. Kurultay tarihini 12 Ağustos olarak açıklayan Akşener, hedef olarak da yerel seçimleri gösterdi.

Meral Akşener, twitter hesabından kurultaya ilişkin açıklama yaptı. Bu süreçte yanında olan tüm partililere teşekkür eden Akşener, “İnşallah her şey memleketimiz ve milletimiz için iyi olacak” mesajını paylaştı. 

İşte Akşener’in attığı o tweet;

“Bu süreçte yanımda yer alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Demokratik bir parti olarak, yerel seçimlerden çok daha güçlenerek çıkmak hedefiyle 12 Ağustos’ta Kurultayımızı toplayacağız. İnşallah her şey memleketimiz ve milletimiz için iyi olacak!”

İYİ Parti Başkanlık Divanından ‘kongrede tek aday’ kararı!

İYİ Partili Aytun Çıray’dan Akşener açıklaması!

 

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: ,