avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3371
EURO
35,1349
ALTIN
2.310,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

MANSUR YAVAŞ DOLMUŞÇUYA İNDİRİM SÖZÜ VERDİ

ANKARA HABERLERİ Mansur Yavaş: Taksici, dolmuşçu, otobüsçü altın çağını yaşayacakHürriyet Haber 03.02.2019 – 10:28 Son Güncelleme : 03.02.2019 – 10:28

MANSUR YAVAŞ DOLMUŞÇUYA İNDİRİM SÖZÜ VERDİ
03.02.2019
A+
A-

 

Esnafla çay içtikten sonra dolmuşun şoför koltuğuna geçen Yavaş, “Ankara’da değişimin zamanı geldi. Taksici, servisçi, dolmuşçu ve otobüsçü esnafımız altın çağını yaşayacaklar” dedi.

DURAK PARALARINDA İNDİRİM YAPACAĞIZ

Dolmuşçu esnafının Ankara’nın nüfusu 2.5 milyon iken para kazandığını ancak şimdi nüfus 5 milyon iken zarar ettiğini vurgulayan Yavaş, “EGO da zarar ediyor. O zaman burada çözülmesi gereken bir problem var demektir. Esnaf zarar ederse, vatandaş da güzel hizmet alamaz. Gerek durak paraları gerek başka tür alınan paraların hepsinde çok büyük indirim yapacağız” diye konuştu.

KENTİN HAFIZASINI KORUYACAĞIZ

Yavaş, Ulus’ta Anafartalar Çarşısı, Suluhan, Ulus Hali ve Sobacılar Çarşısı’nı da ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Yavaş, “Burası bizim, bu kentin hafızası. Tarihimizin en önemli noktalarından olan bu kent hafızasını korumak bizim görevimiz olacak. Burada büyük bir tarih ve kültür mirası yatıyor. Bu mirasın bir an önce hak ettiği değeri görmesi gerekiyor. esnafımızla el ele verip, çevreci ve turizm odaklı bir anlayışla eski günlerinden daha iyi bir seviyeye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Mansur Yavaş: Taksici, dolmuşçu, otobüsçü altın çağını yaşayacak hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 03 Şubat 2019 tarihinde saat 10 28’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Mansur Yavaş: Taksici, dolmuşçu, otobüsçü altın çağını yaşayacak haberi güncellenecektir.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: , ,