avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Kongre yapıldı UETD İngiltere’ye yeni soluk geldi

UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik’in katıldığı Kongre’de yeniden start verilerek, Talip Ünlüer’der makama veda ederek UETD UK (İngiletere) Başkanlığına İngltere siyasetinde de etkin olan Dr. Turhan Özen seçildi.

Kongre yapıldı UETD İngiltere’ye yeni soluk geldi
A+
A-

HABER MERKEZİ – 19 Aralık 2015’te yapılan UETD UK (İngiltere) Kongresi’nde Dr. Turhan Özen, UETD’nin bünyesinde Avrupa içindeki Bölgelerden olan İngiltere Bölgesinin başkanlığına seçildi. UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik ve UETD Genel Başkan Yardımcısı Ziya Çiçek’te Kongre’de hazır bulundu.

ÜNLÜER’DEN ÖZEN’E BAYRAK DEVİR-TESLİMİ YAPILDI
İngiltere’de 2011 yılından beri aktif olarak çalışmakta olan UETD, geçtiğimiz 19 Aralık’ta kadro değişimine uğrayarak toplanan Kongresi’nde Başkanlık görevini önceki başkan Talip Ünlüer’den teslim alan Özen İngiltere’de yaşayan Türk toplumunun gelişmesi yönünde etkili çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

SÜLEYMAN ÇELİK UMUT VERİCİ KONUŞTU; DAHA ÇOK BAŞARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İngiltere’ye giderek Kongre’ye katılan UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik bir konuşma yaptı. Çelik konuşmasında, “Çok başarılı bir başkanımız vardı. İnanıyorum genç yeni başkanımızla daha iyi olacak. Hedef bayrağı dama daha ileriye taşımaktır. Önceki başkan gibi mevcut seçilmiş başkanın vasıfları da aynıdır ikisi de İngiltere siyasetinde etkinler. Talip bey gibi yeni başkan da çok dolu ve sürekli UETD’nin yanında olan, kardeşimiz Turhan Özen’i başkan seçtiniz. Daha güçlü bir kadroyla yoluna devam edecek olan UETD İngiltere teşkilatında bulunan tüm kardeşlerime başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

ESKİ UETD İNGİLTERE BAŞKANINA TEŞEKKÜRLER EDİLDİ
UETD’nin İngiltere’deki kuruluşundan itibaren gerek maddi, gerekse manevi yardımlarından dolayı UETD İngiltere Başkanı Talip Ünlüer’e teşekkür eden teşkilat mensupları, “Allah razı olsun, Rabbim yar ve yardımcınız olsun gerçekten elinizden geleni yaptınız, çok faydalı işlere imza attınız, sizden çok güzel örnekler aldık sayın başkanım yine yanımızda olduğunuz için memnunuz” şeklinde konuştular.

YÜRÜTME KURULU BELİRLENECEK
Gelen taze kanla daha fazla taban bulacağı ifade edilen UETD İngiltere, giderek artacağı belirtilen ve şu anda 4 alt-şubesi bulunuyor.

30 kişilik Bölge/Ülke Karar ve Yönetim Kurulu (BKYK) üyeleri bu Kongreyle belirlenen teşkilatta, Başkanın öncülüğünde yapılacak ilk toplantıda 30 kişilik kadronun içinden Bölge Yürütme Kurulu (BYK) üyeler ve başkan yardımcılarının önümüzdeki günlerde belirleneceği kayıt edildi.

UETD UK/İngiltere Başkanlığına seçilen ve İngiltere siyasetinde de etkin olan Dr. Turhan Özen kimdir?

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

Kongre’den fotoğraflar:

uetd uk1

uetd uk2

uetd uk3

uetd uk4

uetd uk5

uetd uk6

uetd uk7

uetd uk8

uetd uk9

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.