avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Köln’de sadığa giden Yeneroğlu: Her oy bağlarımızı güçlendirir

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu, oyunu Köln Başkonsolosluğu’nda kullandı.

Köln’de sadığa giden Yeneroğlu: Her oy bağlarımızı güçlendirir

Mustafa Yeneroğlu burada yaptığı açıklamada halk oylamasına katılım çağrısını yineleyerek, “Yurt dışındaki vatandaşlarımızın siyasi katılımı bir vatandaşlık sorumluluğundan öte Türkiye ile bağların canlı bir şekilde muhafaza edildiğinin de en büyük delili olacaktır” dedi.

Vatandaşların kullanacakları oylarla Türkiye’nin geleceğinin belirlenmesinde ne denli kilit bir konuma sahip olduklarını göstereceklerini ifade eden Yeneroğlu, “Bunun yanında Türkiye’nin kaderine ortak olduklarını gösteren güçlü bir mesaj vereceklerdir. Bir ülkenin kalkınmasında, refah seviyesinin yükselmesinde siyasi istikrar temel unsurdur. Bu husus ülkemizde milletimizin takdiriyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle hayata geçirilecektir. Yasama ve yürütme organlarıyla bağımsız ve tarafsız bir yargının güçlenmesi sağlanacaktır. Bu kapsamda yurtdışındaki insanlarımızın sandığa gösterecekleri ilgiyle geleceğin Türkiyesine katkıda bulunmaları büyük bir kazançtır. Seçmenlerimizi Türkiye’yi daha demokratik bir geleceğe taşımak için ‘evet’ demeye çağırıyorum” diye konuştu.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

Mustafa Yeneroğlu kimdir?

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.