avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3122
EURO
35,0643
ALTIN
2.278,43
BIST
9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Kendisine CHP’li süsü veren ikiyüzlü sahtekarlar!!

Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ yazarı Özlem Kardeş Sancar yazdı.

Kendisine CHP’li süsü veren ikiyüzlü sahtekarlar!!

En olmadık zamanlarda gereksiz sivri çıkışlar yapıp ; her seferinde karşı olduklarını iddia ettikleri zihniyetin ekmeğine bal sürüyor ,tüm dengeleri gündemi altüst ediyorlar. Kişisel hırsları uğruna koca partiyi ağza sakız ediyorlar.
Kusura bakmasınlar yandaşların bile artık aleni birbirine girdiği böyle bir zamanda tüm gözleri yine CHP’nin üzerine çekmeyi başardıkları için kutlama beklemesinler..
Hele birde akıllarınca hesap soranlar , “asmayalım da besleyelim mi ” ironisi yapıp Kılıçdaroğlu’nu utanmadan Evren’le bir tutanlar,
Yenikapı’ya niye gitmiş diye hariçten gazel okuyanlar ; gittide diz mi çöktü Taksim Manifestosunu ikide madde ekleyip yüzlerine okudu hemde yuhalanmayı göze alarak!
Referandum gecesi milletti sokağa döküp karşı karşıya getirmeyip , gençleri birbirine kırdırmadı diye mi kötü adam oldu?

Her seçim öncesi yaptıklarıyla yazdıklarıyla bir “CHP’ye oy vermeyin demedikleri kalan Özdil ve muadili sözde Cumhuriyetçi, sözde Ulusalcı sözde aydınlar,
Eleştiriyle hakareti karıştırıp demokrasi faturası kesenler; bu kadar sorunumuz varken cephede kazanıp masada kaybedilen şu kritik zamanlar için seçtikleri “Etki” buysa alacakları “Tepkiyede” razı olacaklar! Daha önceden kapının önüne koyulmaları gerekirdi aslında ya işte…
Sonrada hani demokrasi bu tek adam rejimi! diye yakınmayacaklar!

Yazdıklarını, söyledikleri savunacak cesaretleri yok kitle yönetmeye kalkıyorlar.
Demokrasi herkesin baş olması değildir.
İte kaka iş yapanların, elini taşın altına koymayanların,ahali toplansın diye bekledikten sonra eyleme geçenlerin ; partiye inandıkları için değil tek var olabildikleri yer olduğu için katılanların, Halkçığında, Devletçiliğinde aynı noktadan çıkan oklar olduğunu unutup partiyi fraksiyonlara ayıranların getirdiği nokta burasıdır!

Demokrasi ilkesizlik değildir!!

Herkes baş olmuş kuyruk acısıyla oraya buraya çatıyor tıpkı Baykal gibi! Sağlar ‘da yanlış zamanda yanlış yerde !sözde partiyi kurtaracaklar! Kim getirdi bu hale?
Kılıçdaroğlu’nu eleştirmekte moda oldu peki siz ne yaptınız diye sorarlar adama ;her devrin vekilleri bakanları oldunuz ama kimseye umut olamadınız şimdi size sihirli değinek mi verdiler de bu kadar coştunuz?
Kimin adına karar verip konuşuyorsunuz aday belirliyorsunuz ?
Kılıçdaroğlu hatasız kul değildir elbet ama bunları hak eden hiç değildir ve bunun yöntemi de zamanı da bu değildir..

Yukarıda saydığım bol kese atıcıları bir kere olsun koşulsuz destek vermiş olsaydı eğer bugün çok farklı olurdu!
Sizden ne cumhuriyetçi ne demokrat ne sosyalist olur , gerçi ne olduğunuzu bildiğinizi de sanmıyorum ..
Partinin asıl sizin gibi maskelilerden kurtulması şart!
Tatlı su balıkları ,Hayali devrimciler …
KENDİNE CHP’Lİ SÜSÜ VEREN İKİYÜZLÜ SAHTEKARLAR!!
Hepinizi gördük !!!

Gidin başka yerde yapın kumdan kalelerinizi .
Az ötede oynayın..

YETTİNİZ BE!!

Özlem Kardeş Sancar – Avrupa Türk Gazetesi yazarı
Avrupa Türk Gazetesi © GAZETEMİZİN YAZARI

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.