avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, Canan Kaftancıoğlu sorusuna cevap!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’yla ilgili “Seçime kadar devam edecek mi?” sorusuna, “Devam edecek, sonrasına bakarız.” cevabını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, Canan Kaftancıoğlu sorusuna cevap!
03.02.2019
A+
A-

Kılıçdaroğlu, Fox Tv’nin canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. 

Son yapılan PM ve yaşanan tartışmalar hatırlatılarak, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya üzerinden istifa açıklamasının sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, parti içindeki tartışmaları, partinin özel hayatı olarak gördüğünü ve kamuoyu önünde tartışmayı doğru bulmadığını söyledi. 

Kılıçdaroğlu, “Canan Hanım’ın bir duygusal nedenle böyle bir tweet attığını biliyorum, sonra da bu tweetten vazgeçtiğini biliyorum.” dedi. 

“Böyle bir hakkı var mı?” denmesi üzerine Kılıçdaroğlu, “Etmemeli. Kendisine söyledim. Halka şunu söyleyeyim; atılan tweettin doğru olmadığını ifade ettim zaten. Çünkü bir il başkanının duygusal nedenlerle tweet atması, sosyal medyada düşüncelerini paylaşmasının doğru olmadığını ifade ettim o da kabul etti tabii bunu.” değerlendirmesini yaptı. 

CAN KAFTANCIOĞLU İLE DEVAM EDİLECEK Mİ?

Kılıçdaroğlu, bir soru üzerine “Kaftancıoğlu’nun istifasını kendisinin istediği” bölümlere girmek istemediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Neden o bölümlere girmek istemem. Dediğim gibi bu bir partinin kendi iç sorunudur. Kendi iç sorunuyla ilgili alanı tartışmak istemem.” diye konuştu. 

“Canan Hanım seçime kadar devam edecek mi?” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, “Devam edecek, sonrasına bakarız.” dedi. 

(AA)

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.