avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Kaftancıoğlu ilçe başkanlarını toplayamadı

Kulisler, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Canan Kaftancıoğlu’nun tavırlarından duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor.

Kaftancıoğlu ilçe başkanlarını toplayamadı
03.02.2019
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) parti yönetimi, son günlerde topluca Türkiye gündemine oturdu.

Partide yaşanan iç karışıklık, tartışmalar, istifalar, iddialar, 31 Mart gecesine kadar süreceğe benziyor.

Geçtiğimiz günlerde istifasını açıkladıktan sonra göreve geri dönen İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da tartışmaların odağındaki isimlerden biri.

DEKLARASYON YAYINLATMAK İSTEDİ

Liste krizi yüzünden istifa edip geri dönen Kaftancıoğlu, dün CHP ilçe başkanlarını toplamak istedi. Kaftancıoğlu’nun ilçe başkanlarına “İl Başkanımızla yola devam ediyoruz.” başlıklı bir deklarasyon yayınlatmak istedi.

Kaftancıoğlu ilçe başkanlarını toplayamadı

SADECE 14 İLÇE KATILDI

Ancak toplantıya birçok ilçe başkanı katılmadı. Toplantıya sadece 14 ilçe başkanının katılması üzerine, deklarasyon yayınlanamadı.

İSTİFASI İSTENDİ İDDİASI

Bu sırada kulislere, “Genel Merkez, Kaftancıoğlu’nun istifasını istedi.” iddiası yansıdı. Ancak her iki taraf da bu iddiaya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.