avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,6103
EURO
34,6845
ALTIN
2.525,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Kadınlardan ’taciz iddiası’nın ardından meydan dayağı!

Kadınlardan ’taciz iddiası’nın ardından meydan dayağı!
22.04.2018
A+
A-


Elazığ kent merkezinde 2 gün önce meydana gelen olayda, 3 kadın, kendilerine tacizde bulunduğunu iddia ettikleri bir kişiyi, sokak ortasında sopa ile dövdü. Yaşanan kavgayı çevrede bulunanlar ayırmaya çalışırken, kavga anı bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kayıt edildi

 

Elazığ’da Merkez Harput Caddesi minibüs duraklarının olduğu bölgede 2 gün önce 3 kadın, önce konuştukları bir adamı daha sonra sopa ve şemsiye ile dövmeye başladı.

DHA’nın haberine göre, kaçan adımın peşinden giden kadınlar kimliği belirsiz kişiyi dövmeye çalışırken, ‘Tacizci’ şeklinde bağırdıkları duyuldu. Kadınların kovaladığı adamı kadınların elinden araya giren vatandaşlar kurtarırken, kavga anı bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonu ile kayıt edildi.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.