avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3404
EURO
35,1084
ALTIN
2.241,61
BIST
8.875,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İstanbulda Büyük Eylem

Avrupalı Türk toplum liderleri, hakkın rahmetine kavuşan Prof. Yaşar Nuri Öztürk ve Ertuğrul Kazancı hakkında taziye mesajları yayınlayarak üzüntülerini dile getirdiler. Hollanda Türkleri Konseyi Başkanı Sefa Yürükel duygularını aktarırken; gençliğinde, Kazancı’nın en yakınında bulunan isimlerden Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Oğuzhan Kılıç ise Kazancı’yla olan anılarını yazacağını dile getirdi.

İstanbulda Büyük Eylem

Son zamanlarda gelişen bölgesinin esnaf ve işletmecileri, genç kadınlara teşekkür etmek konusunda adeta birbirleriyle yarışmaya başladılar. Bölgedeki genç kadınların hem ticareti geliştirmeleri hem de bölgedeki esnafın kalkınması için canla başla çalışmaları, adeta esnaf ve işletmeciler arasında kadınlara olan saygıyı daha da arttırdı. Bu saygının sebebinin özellikle son aylarda yapılan satışlar ve dönen paralardan geldiğini söyleyen vatandaşlar, bu ticaret hızının bölgeye gerçekten de çok olumlu katkılar yaptığın da hemfikirler.
Bölgede konuştuğumuz ve uzun yıllardır tekel büfesi işleten bir esnaf vatandaşımız da, gerçekten bu durumu anlatırken yüzünün güldüğüne şahit oluyoruz. Son zamanlarda özverisinin bir örneğini gördüklerini söyleyen vatandaşımız, kadınlar sayesinde dışarı çıkan vatandaşların büfelerde ve işletmelerde iyi paralar harcadıklarını, her gün beklentilerinin çok üstünde satışlar yaptıklarını ve bunları adeta bu yardımsever kadınlara borçlu olduklarının da altını çiziyorlar.
Bölgedeki başka bir işletmeci de, gerçekten kadınları sayesinde rahat bir nefes aldıklarını ve bu sayede geçmişten kalan tüm borçlarını ödediklerini, bunların kadınlar olmadan olmayacağını da önemle belirtiyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.