avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5801
EURO
34,7733
ALTIN
2.509,80
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İstanbul’da bir suikast daha! Başından tek kurşunla…

İstanbul’da 3 kişinin ölümüne neden olan uyuşturucu suikastlerine bir yenisi daha eklendi. Uyuşturucu satıcısı olduğu belirtilen Mehmet Paksoy, Sultangazi’de başından tek kurşunla vurularak öldürüldü.

İstanbul’da bir suikast daha! Başından tek kurşunla…
A+
A-

İstanbul Sarıyer ve Nişantaşı’nda 3 kişinin hayatını kaybettiği uyuşturucu suikastlarının ardından bir infaz daha yaşandı.
Uyuşturucu satıcısı olduğu belirtilen Mehmet Paksoy, Sultangazi Hacıbektaş Kent Ormanı’nda ölü olarak bulundu.

Polis ekipleri Paksoy’un başından tek kurşunla vurulurak öldürüldüğünü tespit etti. Daha önce uyuşturucu satışı yaparken yakalanan Paksoy’un bir süre önce denetimli serbestlik uygulaması  ile cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.

Denetimli serbestlik kapsamında en son geçen hafta Gazi Mahallesi Karakolu’nda imza verdiği belirtilen Paksoy’un ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyeti’nin 5 şubesi tarafından yürütülen Ali Ekber Akgün ve Vedat Şahin suikastları ile ilgili de yeni bilgiler elde edildi.

Soruşturma için Hollanda’dan İstanbul’a gelen 2 savcı, suikastların talimatını veren Hollandalı uyuşturucu Baronu Dino Soorell’in 30 kişilik bir infaz listesi hazırladığı bilgisini İstanbul Emniyeti ile paylaştı.

Hollanda bağlantılı olarak yürütüleceği öğrenilen suikastlar için İstanbul Emniyet’inden bir ekibin de Hollanda’ya gideceği ifade edildi.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.