avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3759
EURO
35,0031
ALTIN
2.326,03
BIST
9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İngiliz Derin Devleti ve mensuplarının kendi aralarında ki şifreli konuşmaları

Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ yazarı Damla Çiğdem yazdı.

İngiliz Derin Devleti ve mensuplarının kendi aralarında ki şifreli konuşmaları

Yüzlerce yıldır diğer ülkelerin arkasından dünyayı yöneten İngiliz derin devleti artık deşifre olmuş ve şu anda en büyük hedefi Türkiye’dir.

İngiliz derin devleti tüm dünyayı başka devletlerin arkasından yönetir. İngiliz derin devleti kendini hiç fark ettirmeden sessiz sessiz ülkeleri parçalıyor, güçlerini kırıyor ve sonrada yönetiyor. İnsanlar kahrolsun Amerika, Almanya, İsrail, FETÖ derken İngiliz derin devletinden kimse bahsetmez. Tüm ülkeleri İngiliz derin devleti yönetir. Bu derin devlet  dünyaya kabus gibi çökmüştür. Bir yandan Darwinizm ile dinsizliği yayarken Rumilik ile de giremediği Müslüman topluluklar arasına girmeye çalışır. Bunu da İslam adı altında kurmuş olduğu derneklerle yapmaya çalışır. İngiliz derin devletinin kullandığı Rumilik halkımızın bildiği Anadolu Mevliliği değildir, dinsizliğin hakim olduğu apayrı bir felsefedir.

İngiliz derin devleti şiddet, zulüm ve baskıyla yaklaşıyor ve tüm ortadoğu da bunlardan nefret ediyor. PKK’nın arkasındaki güç ise yine İngiliz derin devletidir. Bunu Abdullah Öcalan şu sözler ile dile getirmektedir: ‘’Bakın bizim konumuza en akıllı yaklaşan İngilteredir…Bazı Lordlar benimle görüşüp ‘Sizi destekliyoruz’dediler…Gizli olarak en büyük destek hep İngilizlerindir.

Tarikatları ve cemaatleri hedef almak, İngiliz derin devletinin oyununa gelmektir. İngiliz derin devleti cemaatleri ve tarikatları yok ettiğinde İslam’ı da yok edeceğine inanıyor. O yüzden bu yönde telkinlerde bulunuyorlar.

Gülen örgütü ise İngiliz derin devletinin felsefesiyle tam uyumlu bir harekettir. Osmanlı’dan bu yana İngiliz siyasetinin tam istediği harekettir.

İngiltere derin devletinin mensupları aralarında gizli mesajlaşmak için semboller kullanmaktadır. Bunlardan bir kaçı ise Gergedan ve fil sembolleridir.

Nitekim İngiliz Derin Devleti İkinci Dünya Savaşında  filleri  alçakça ve acımasızca Müslümanlara karşı kullanmışlardır. Özellikle Uzak Doğu Cephesi’ndeki Hindistan’da 1600 fili Müslümanları şehit etmek için kullandılar.

Aynı zamanda rumi olan İngiliz derin devleti, üyeleri ile şifreli ve gizli mesajlaşmalarında mesnevideki dili kullanırlar.

İngiliz derin devleti yandaşları ‘’biz de ailedeniz’’ mesajı vermek için belli binalara ait isim ve resimleri kullanarakda mesajlaşırlar.

Üst aklın İngiliz derin devleti olduğunu söylemekten kimse çekinmemeli. İngiliz derin devleti 200 yıldır milletimiz aleyhinde faaliyet yapıyor. Darbe girişimi kökeninde de İngiliz derin devletinin bir fitnesidir.

Adnan Oktar’ın fikirlerinden faydalanılmıştır.

Damla Çiğdem – Avrupa Türk Gazetesi yazarı
Avrupa Türk Gazetesi © GAZETEMİZİN YAZARI

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.