avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5161
EURO
34,8074
ALTIN
2.475,62
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İBB’nin ‘üreticiden tüketiciye doğrudan sebze’ satışları başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında “Üreticiden Tüketiciye Doğrudan Sebze” satışlarına yarın başlıyor. İstanbul genelinde kurulan tanzim satış noktaları hakkında İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, basın mensuplarına açıklama yaptı. Baraçlı, “İstanbul’un 50 farklı noktasında tanzim satış noktası oluşturduk. Ürünlerimizi, tarladan aldığımız fiyata vatandaşlara sunacağız. İlk etapta domates, biber, patlıcan, patates, soğan, ıspanak ve salatalık olacak. Satışlar yarından itibaren başlıyor” dedi.

İBB’nin ‘üreticiden tüketiciye doğrudan sebze’ satışları başlıyor
10.02.2019
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine halka ucuz fiyata sebze satışı yapacak tanzim satış noktaları için hazırlıklarını tamamladı. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kampanyasına destek olmak amacıyla, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın da desteğiyle İstanbul genelinde tanzim satış noktaları kuruldu. İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı Aksaray Meydanı’ndaki tanzim satış noktasını basına tanıttı ve açıklama yaptı.

BARAÇLI: “TARLADAN ALDIĞIMIZ FİYATA SATACAĞIZ”

Ürünlerin, tarladan alınan fiyata vatandaşa satılacağı söyleyen Baraçlı, “Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığımızın desteğiyle gerçekleştirdiğimiz tanzim satış noktaları ile ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İstanbul’un 50 farklı noktasında, büyük çadırlarda vatandaşlarımıza sebze satışı gerçekleştireceğiz. Biz bu satışları gerçekleştirirken ürünleri tarladan aldığımız fiyata vatandaşlarımıza sunacağız. Ürünlerimiz, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Tarım Kredi Birliği’nde temin edilecek. Satışlarımız yarın sabah itibariyle eş zamanlı olarak başlayacak” dedi.

BARAÇLI: “BEZ ÇANTALAR ÜCRETSİZ VERİLECEK”

Tanzim noktalarında satılacak ürünlerin kaliteli olmasına özen gösterileceğini vurgulayan Baraçlı, “Tanzim satış noktalarında yazarkasa sistemlerimiz kuruldu. Sıfır Atık projesine destek olmak amacıyla kağıt keseler ve bez çantalar kullanıyoruz. Bunlar ücretsiz olacak. Muhtarlıklar ve Gıda Daire Başkanlığı, Beltur’un da katkısıyla 50 noktada aktif çalışmalarımız devam edecek. Her bir noktada Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze bağlı ekipler ve Zabıtalar da hazır bulunacak. Satışını gerçekleştireceğimiz ürünlerin kalitesine de son derece dikkat ediyoruz. Böylece vatandaşlarımıza temiz, leziz ürünler sunacağız. Tabi ki en önemli unsur vatandaşlarımızdan gelecek talep doğrultusunda ürünlerin teminini sağlayabilmek, Bakanlığımızın da desteğiyle bu talebi karşılamaktır. Bu sayede herkesin desteği ve gayretiyle “Enflasyonla Topyekün Mücadele” etmiş olacağız” diye konuştu.

TANZİM SATIŞ NOKTALARI NEREDE?

34 İLÇEDE 5O FARKLI NOKTADA TANZİM SATIŞ NOKTALARI;

1        KAĞITHANE MEYDANI          

2        MECİDİYEKÖY MEYDANI      

3        AVCILAR MEYDANI    

4        KADIKÖY MEYDANI   

5        BAKIRKÖY MEYDANI 

6        AKSARAY MEYDANI   

7        EMİNÖNÜ MEYDANI 

8        TAKSİM MEYDANI     

9        KASIMPAŞA KIZILAY MEYDANI         

10      BEYLİKDÜZÜ MEYDANI         

11      BAYRAMPAŞA MEYDANI       

12      BAĞCILAR MEYDANI 

13      GÜNGÖREN MEYDANI          

14      SULTANBEYLİ MEYDANI        

15      SULTANGAZİ MEYDANI         

16      GOP MEYDANI          

17      SARIYER MEYDANI    

18      BEŞİKTAŞ MEYDANI   

19      ÜSKÜDAR MEYDANI  

20      ŞİRİNEVLER MEYDANI           

21      KARTAL MEYDANI     

22      MALTEPE MEYDANI  

23      PENDİK MEYDANI      

24      TUZLA MEYDANI       

25      SANCAKTEPE MEYDANI

26      ÜMRANİYE MEYDANI

27      ESENLER MEYDANI

28      ESENYURT MEYDANI

29      ÇEKMEKÖY MEYDANI

30      K.ÇEKMECE MEYDANI

31      ZEYTİNBURNU MEYDANI

32      BAHÇEŞEHİR 1.KISIM

33      BAŞAKŞEHİR 2.ETAP METRO ÇIKIŞI

34      BÜYÜKÇEKMECE

35      EYÜPSULTAN MEYDAN

36      ATAŞEHİR ÖRNEK MAHALLESİ

37      BEYKOZ KAVACIK MEYDAN

38      ÜSKÜDAR KİRAZLITEPE

39      FATİH KARAGÜMRÜK MEYDAN

40      BOSTANCI LUNAPARK

41      PENDİK SAHİL MEYDAN

42      HALKALI MEYDAN

43      ÜMRANİYE MEYDAN AVM OTOPARK

44      ATAŞEHİR MEYDAN

45      İSTİNYE İSPARK

46      ZEYTİNBURNU AVM

47      ALİBEYKÖY SİLAHTAR

48      HALİÇ

49      BAYRAMPAŞA YILDIRIM MAHALLESİ

50      ESENLER 100.YIL MAHALLESİ

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: ,