avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3407
EURO
35,1132
ALTIN
2.239,20
BIST
8.887,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

HTK Başkanı Sefa Yürükel: bu darbe beyni robotlaşmış FETÖ’cü vatan hainleri eliyle ABD tarafından yapıldı

Hollanda Türkleri Konseyi Başkanı akademisyen Sefa Yürükel, Fethullaçı ihanet şebekesinin Türkiye’ye karşı giriştiği darbeyi AVRUPA TÜRK GAZETESİ’ne yorumladı.

HTK Başkanı Sefa Yürükel: bu darbe beyni robotlaşmış FETÖ’cü vatan hainleri eliyle ABD tarafından yapıldı

Stratejist Sefa Yürükel, gazeteci Oğuzhan Kılıç’a verdiği söyleşide çarpıcı konuştu. Yürükel, “ABD-CİA bu işin tam merkezindedir” diyerek, terörist-başı Fethullah Gülen’in Türkiye’nin kılcal damarlarına kadar sızmış, son derece tehlikeli bir terör örgütünün başında ABD’nin emrine uygun olarak Türkiye’ye karşı ‘iç işgal’e giriştiğini anlattı. Yürükel, Fethullahçı haşhaşi teröristlerin giriştiği başarısız darbe girişimini böyle tanımladı. İşte Sefa Yürükel’in, 15 Temmuz’da FETÖ’nün yüzlerce masum Türk insanı öldürerek giriştiği başarısız darbe girişimi hakkında söyledikleri:

ELİ KANLI ABD-FETÖ DARBE ÇETESİ’NİN ATATÜRK’Ü KULLANMAYA KALKMASI BU ÇETENİN AHLAK VE ŞEREF YOKSUNLUĞUNU GÖSTERİYOR
Türk devletinin içerisine çöreklenmiş olan bu ABD-FETÖ darbeci çetesi’nin mensupları mahkemelerde yargılanırken CİA ve FETÖ’yü aklamak için çok büyük Atatürkçü geçinecekler. Bunu göreceksiniz.

ABD-FETÖ DARBE ÇETESİ’NİN BİLDİRİSİ CİA TARAFINDAN KALEME ALINMIŞTIR
Türk milleti Atatürk’u çok sever onun için ABD-FETÖ darbeci çete’nin ‘Yurtta Sulh Konseyi’ adı altında Atatürk’ü kullanmaya kalkması şerefsizliktir. Çete’nin bildirisi ABD görevlileri tarafından kaleme alınmıştır. Milletimiz yemez bu numaraları.

YARGILAMAR İBRETLİK OLSUN DİYE CANLI YAYINLANMALI
Arzum o ki yargılamalar için TRT hem hem radyo hem TV’de bir kanalını ibret için buna ayırsın. ABD’nin teşhir edilmesi önemlidir.

BEYNİ ROBOTLAŞMIŞ VATAN HAİNLERİ
Kendi halkına bomba atan bu robot şekilde yetişmiş katiller, beyinleri programlanmış Amerikancı-FETÖ’cü darbe çetesinin mensupları yüzde bir milyon ‘vatan haini’dir.

AKIN ÖZTÜRK HİKAYEDEN BİRİSİDİR, ONUN ARKASINA BAKMAK LAZIM
Bu darbe girişimi bir Akın Öztürk’ten daha büyük bir olaydır. Öztürk sadece figürandır, onun rütbesinden yararlanmak istedi ABD-FETÖ darbe çetesi. Bunlar sadece 37 kişi değil, devletin tüm kademelerinde varlar.

TEMİZLİK YAPILMALI
Kamudaki temizlik olumludur, halkın beklentisidir.

İDAM DEĞİL ÖMÜRLÜK HAPİS OLSUN, FETÖ’NÜN YAPTIĞI GİBİ AİLELERİNE LİNÇ OLMASIN
İdamlara karşıyım. Yunanistan modeli uygulanmalı. Bu çeteciler öldürülürse onlar efsaneleşir ve onlarla ilgili kült oluşur. Bunlar en ağır bir şekilde ömürlük hapse çaptırılmalı. Amme hizmeti cezası verilsin, ölene kadar çalışsınlar. Örneğin protez atölyesi kurulsun, orada çalışsınlar. Bu atölyede gazilere ve engellilere hizmet etsinler. Millete kaşı bedellerini çalışarak ödesinler. Hiç değilse vatana hayırlı bir iş yaparak ölmüş olurlar.

ONLARIN YAPTIĞI GİBİ BİZ YAPMAYACAĞIZ; ADİL VE İNSANCIL OLACAĞIZ!
Biz FETÖ’cüler gibi değiliz, bu çete mensubu kişilerin ailelerine kötü davranılmamalı. FETÖ’nün bize yaptığının tam tersi uygulanmalı. Aileler kazanılmalı, biz intikamcı değiliz. 

yurukel feto darbe girisimi

TERÖRİST-BAŞI FETHULLAH İADE EDİLECEK Mİ (?) SORUSU
Süper-NATO bu darbeyi tezgahladı. Fethullahçı Terör Örgütü ‘cemaat’ kisvesiyle ABD’nin Türkiye’deki operasyon şubesidir. En büyük şubesidir. Terörist-başı Fethullah Gülen’i ABD iade etmeli, edecek gibi görünmüyor. Ancak onu orada ortadan kaldırabilirler. Fethullah Gülen çok tehlikeli bir terörist ele-başıdır. Onun kaçacak hiçbir yeri yok, tam anlamıyla ABD’nin kucağında oturan darbeci piyondur.

MİTİNGLER HALK BİLİNÇLENİYOR
Darbe’nin başarıya varılmamasıyla en büyük şoku ABD yaşadı. Mitinglerle halkın tepkisini göstermesi çok olumlu. ABD’nin darbeyi tezgahladığı bilincinin giderek yayılması iyi bir şeydir. Yalnız laiklik hassasiyetine de dikkat edilmeli, yoksa kitleler dağılabilir. Millet ABD emperyalizmine karşı birleşmişken kimse bu birliğin bozulmasını istemez.

MİTİNGLERE ‘BAĞIMSIZ TÜRKİYE’ İÇİN ABD DIŞ TEMSİLCİLİKLERİ ÖNÜNDE DEVA EDİLMELİ
ABD-FETÖ darbe çetesinin yargılamaları esnasında, ABD Büyükelçiliği ve Konsolosluklar önünde protesto eylemleri yapılmalı. Kardeşlik teması işlenmeli, ‘Bağımsız Türkiye’ düşüncesi kökleşmeli ve kökleşiyor da bu mitinglerle.

DİRENİŞTEKİ 5 ANA ETMEN
Direnişte; TSK, millet, medya, siyasiler/partiler/STK’lar ve polis şeklinde 5 ana etmen öne çıktı.

MEDYANIN ROLÜ ÖNEMLİ OLDU
Son olarak gerek AVRUPA TÜRK GAZETESİ gibi medya kuruluşları’nın darbe girişimi karşısındaki tutumunu önemsiyorum, medyanın doğru bilgilendirme çabası kitleleri milli yönde etkileyip seferber etmiştir.

Avrupa Türk Gazetesi © SÖYLEŞİ

sefa yurukel cpd tr komplosu aciklamasi

ermeni tartismasi hollandaya sicradi

emin ates mustafa ayranci kirmizi cizgiler2

ibrahim gormezden emin atese

dursun paksoy carpici konustu

dursun paksoy carpici konustu on

gedik cpd emin ates haberi

emin ates cpd bildiri krizi

ayrancinin pkk provokasyonu cpd emin ates babasinin ciftligi

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi kapak

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.