avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3745
EURO
35,0121
ALTIN
2.324,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda’daki Fethullahçılar göçmenlerin umudu DENK Partisine kin kusmaya devam ediyor

FETÖ’nün Hollandaca dilindeki borazanı Zaman Vandaag paçavrası, Hollanda’da DENK partisine karşıtlığın odağı olmakla beraber pek çok Türk düşmanı operasyona imza atan provokasyonlar yapıyor. Parti Lideri Tunahan Kuzu ise Fethullahçı haşhaşilerin oyununa gelmemekte kararlı.

Hollanda’daki Fethullahçılar göçmenlerin umudu DENK Partisine kin kusmaya devam ediyor
A+
A-

Aranan terörist-başı Fethullah Gülen’in ele-başı olduğu ‘cemaat örgütü’ uluslararası güvenlik birimlerindeki kayıtlı adıyla Fethullahçı Terör Örgütü’nün (Gülenist Terror Organisation/Movement – FETÖ), DENK Partisi’nin kurulduğu Ocak 2015’ten beri Hollanda’daki göçmenlerin parlamentodaki umudu olan bu partiye adeta cihat ilan ederek gerek ‘yalan saçan yayınlar’ olarak anılan zift medyaları Zaman Vandaag paçavrası üzerinden gerekse kumpaslar kurarak bu partiye kin ve nefret kusuyor.

Hollandalı göçmenlerin umudu olarak 150 kişilik Hollanda parlamentosunda yerini alan milletvekilleri Tunahan Kuzu ve Selçuk Öztürk’ten oluşan DENK partisine kurulduğu günden beri saldırı var. Ancak saldırının Türk ve Müslüman görünümlü odaklardan geliyor olması, kimi odakların ne kadar ‘satılmış’ olduklarının değerlendirilmesine yol açıyor.

FETÖ’NÜN ZİFT YAYINLARINDA ANTİ-PROPAGANDA
Terörist-başı Fethullah Gülen’in çete faaliyetlerini eleştiren masum insanları intihara sürükleyen ahlaksızca kumpasların mucidi FETÖ’nün Hollandaca paçavrası Zaman Vandaag’ın özellikle DENK Partisine karşı anti-propaganda faaliyeti yürüttü gözlerden kaçmıyor.

ZAMAN VANDAAG NEDEN DENK’E KARŞI BU KADAR HIRÇIN?
‘Fethullahçı şakirt abi’
FETÖ tetikçi Mehmet Cerit’in idaresindeki Zaman Vandaag, Hollandaca dilinde, Müslümanların ve göçmenlerin partisi DENK partisi ve partiden milletvekili olup meclisten Hollanda halkının ezilmiş kesimlerini temsil eden Tunahan Kuzu ve Selçuk Öztürk’e yönelik iğrenç iftiralar atmaya devam ediyor.

Ancak attığı iftiralar Zaman Vandaag’ın az da olsa var olan ciddiyetini de iyice tahrip etti.

denk-partisi-kadro

YÜKSELEN IRKÇILIĞI TUTAN PVDA’YA KARŞI DENK-EFFECT BAŞARILI
Türkiye’deki terör saldırılarında yaşamlarını yitiren kurbanlar için son olarak mecliste saygı duruşu olmak üzere Hollanda’daki Türklere, göçmenlere ve tüm diğer ezilen sınıflara saygıyı geri getiren ve adına #DENK-effect denen formülü başarıyla yaşama geçiren Kuzu ve Öztürk’e karşı, Hans Spekman ve Diederik Samsom gibi liderlerin çıkışlarıyla sosyal-demokrat işçi partisi PvdA’nın ırkçı ve Türk düşmanı çizgiye kaydığı kamuoyunda tartışma konusu.

SAMİMİYETSİZ HÜKÜMET YETKİLİLERİNİN DAEŞ – PKK TERÖRÜ KONUSUNDAKİ İKİRCİKLİ TUTUMU
Bu görüntüye karşı yine PvdA’lı Başbakan Yardımcısı Lodewijk Asscher‘in Türkiye’de DAEŞ’in yaptığı terör saldırısında yaşamlarını yitiren kurbanları anmak için medya’yı arkasına takarak Lahey’deki Türk Büyükelçiliğine yaptığı ziyaretle bir çeşit ‘Türk açılımı’ içine giriyor gözükmesi ise samimiyetsiz ve seçim öncesi kandırmaca olarak değerlendiriliyor. Aynı Başbakan Yardımcısı’ının PKK terör örgütü’nün düzenlediği insanlık dışı katliamlar konusunda ise aynı hassasiyeti sergilememesi ise samimiyetsizliğini ortaya koyuyor; oysa DENK mecliste, PKK terör örgütü’nün Hollanda’daki faaliyetlerinin incelenmesini ve güvenliğin sağlanmasını talep eden önerge vermiştir.

FETHULLAH‘IN HER İSTEDİĞİNİ YAPAN ÇEGEREK FETÖ’NÜN GÖZDESİ VE HOLLANDA PARLAMENTOSUNDAKİ LOBİSİ
FETÖ yayınlarında, DENK partisi’ne karşı sosyal-demokrat işçi partisi PvdA’nın milletvekili Yasemin Çegerek’i öne çıkartıp, onun verdiği ipe-sapa gelmez sıradan önergeleri büyütüp bunların büyük bir işmiş gibi yazıldığı, hakkında propaganda nitelikli yazıları ajanslara servis etmesi gözlerden kaçmıyor.

PROVOKASYONLARI NEDENİYLE BASRİ DOĞAN ADLI FETÖ MİLİTANI DA DENK’E YAKLAŞTIRILMIYOR
Türkiye’deki Zaman ve Cihan haber ajansı’nın ‘terör örgütü medyası olduğu için’ yargı tarafından kayyuma devredilmesinden sonra buradan kovularak işsiz kalan, ondan sonra Zaman Vandaag’ın muhabiri olduğunu söylemeye başlayan Basri Doğan adlı Fethullahçı’nın da milletvekili Yasemin Çegerek’le yakınlığı biliniyor. Yaptığı çarpıtma ve yalan haberler nedeniyle Basri Doğan’ın DENK parti merkezine ve meclis grubuna yaklaştırılmadığı gelen bir diğer bilgi. gazetecilik dışında FETÖ’nün Hollanda kolu adına bilgi toplama ve muhbirlik faaliyetleriyle adını duyuran Doğan’ın pek çok yere artık giremediği, kendisini zorla davet ettirdiği veya davetli olmadığı yerlere son anda hazırlıksız bir şekilde kendisini içeri attığı gelen bilgiler arasında.

SADECE YASEMİN ÇEĞEREK DEĞİL
FETÖ’nün yayınları vasıtasıyla algı-operasyonları yapmak için FETÖ’nün iftar adı altında düzenlenen ‘örgüt propaganda faaliyetleri’ne Ahmed Marcouch adlı Fas kökenli PvdA milletvekilini konu mankeni gibi davet edip en ön sırada oturtuyor. Aynı şekilde Adnan Tekin, Zeki Baran, Emre Ünver ve Keklik Yücel gibi kişiler de aynı kervanda DENK partisine saldırıyor.

FETÖ ORTAKLIĞI’YLA DENK’E HÜCUM YAPILIYOR
Zaman Vandaag özellikle Mustafa Ayrancı gibi toplumda temsil kabiliyeti olmayan radikal ve marjinal kimi şahsiyetlerin HDP/PKK destekçisi yönlerini gizleyerek onları ‘toplum temsilcisi’ymiş gibi yansıtarak algı-operasyonları yapıyor. FETÖ’ye göre DENK’e saldıran herkes değerli, yeter ki DENK’e saldırsın ve onun gücünü zayıflatmaya çalışsın.

ALGI-OPERASYONLARINI YÖNETEN MERKEZ
Terörist-başı Fethullah Gülen‘in oturduğu ve saf Müslümanlar kandırılarak toplanan himmetlerle kurulan Pensilvanya’daki çiftliğin sahibi olan CIA onaylı Altın Nesil Vakfı/Golden Generation Foundation‘nun Pensilvanya’da kurulması dahil olmak üzere FETÖ’nün küresel ‘para kasası’ olan sözde ‘Necdet Hoca’ lakaplı Rotterdam’lı sahte imam Necdet Said Başaran adlı üst-düzey FETÖ yöneticisinin yalan ve zift yayınları yönlendirdiği ve yönettiği öğrenildi. Başaran’ın gözükmemek için saklandığı ise bir başka gerçek.

SANIK SAVCI MÜSVEDDELERİNİ SAKLAYANLAR DA HOLLANDA’DAKİ FETÖ’CÜLER
Öte yanda devlet içinde paralel yapı oluşturarak görevlerini FETÖ lehinde sayısız defa kötüye kullandıkları, 17/25 darbe girişiminden sorumlu olarak, insanları ölüme sürükleyen kumpaslar kurmak gibi kamuyu zarara uğratan pek çok suçu işledikleri için haklarında davalar açılan, HSYK tarafından savcılık mesleğinden kalıcı olarak atılan, ‘savcı müsveddeleri Fethullahçı tetikçiler’ olarak anılan ‘firari sanıklar’ Zekeriya Öz, Fikret Seçen ve Celal Karan‘ın Necdet Said Başaran ve etrafında adına (FETÖ örgüt şemasında) ‘istişare kurulu’ denen militan Fethullahçılardan müteşekkil kişilerce Hollanda’da saklanıp korundukları belirtiliyor.

denk-partisi-kadro

FETÖ DİĞER AZINLIKLAR ÜZERİNDEN DE DENK’E NEFRET KUSUYOR
Hollandalıların gözünden DENK Partisi’nin Hollanda meclisinde ‘Türkiye’nin uzantısı’ ve ‘Türkiye’nin yönettiği bir parti’ olduğu algısını vermeye çalışan Fethullahçı ihanet çetesi’nin yoğun ancak etkisiz propagandasını Hollanda’daki Fas azınlığına da yansıtmaya çalıştığı gözlerden kaçmıyor. FETÖ borazanı Zaman Vandaag paçavrası, Hollanda Fas Camiler Konseyi (Raad van Marokkaanse Moskeeën in Nederland – RMNN) sözcüsü Saïd Bouharrou’nun ağzından “DENK’in Hollanda’nın zararına ve bölücü olduğu”nu söyleyecek kadar ileri giderek bu partiye olan nefretini iyice keskinleştirdi.

FETÖ VE HOLLANDA’DAKİ KOLU, DENK’İ İSTEDİKLERİ YERE ÇEKEMEDİĞİ İÇİN ÇILDIRIYOR!
Sabah-akşam Reza Zarrab’la kafayı bozan Fethullahçı ihanet şebekesinin elemanları, istedikleri gibi DENK’i Hollanda parlamentosunda ‘Türk, Türkiye ve Erdoğan düşmanı’ bir çizgiye getirip kendi örgüsel menfaatleri ve pis işleri için kullanamadıklarından çıldırdıkları ve çeşitli maskaralıklara soyundukları kamuoyu tarafından artık daha yüksek sesle konuşuluyor.

‘ANKARA’NIN UZUN KOLU’ DEĞİL ‘PENSİLVANYA’NIN UZUN KOLU’
FETÖ’nün yalan ve zift yayını Zaman Vandaag üzerinden, DENK Partisi’ni sözde ‘Ankara’nın uzun kolu’ gibi sudan bahanelerle bel-altı suçlamalarla karalamaya çalışmasının toplumda karşılığı olmasa da, sinek küçük olduğundan miğde bulandırabilmektedir.

Hasan Köktaş – Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

feto islama kufur hollanda zaman vandaag

fisleme cetesinin foyasi amsterdam pvda htib

hollanda dmu turkce kumpas feto

mehmet cerit feto hollanda hezeyanlari_841x474

veren feto lider kadrosunu desifre etti

nijmegen diyanet feto ye tepki

veyis gungor abdulhamit bilici zaman feto

fasist wilders ergun diler

zekeriya oz hollandada

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.