avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda’daki FETÖ okulları boşaldıkça FETÖ panik içinde Türklere şantaj ve zulüm yapıyor

Yeni Akit Hollanda’daki FETÖ zulmünü manşetine taşıdı. Yeni Akit’ten Mehmet Özmen, Hollanda’da yaşayan Türk ailelerin, FETÖ’nün kontrolündeki kolej ve okullarından çocuklarını almak isterken nasıl bin bir türlü zorluklar ve şantajlarla karşılaştıklarını yazdı.

Hollanda’daki FETÖ okulları boşaldıkça FETÖ panik içinde Türklere şantaj ve zulüm yapıyor

Hollanda’da Türklerine yönelik baskı ve kontrolün FETÖ okulları üzerinden sağlandığı belirtilirken, Hollanda’da FETÖ okullarındaki öğrenci sayısı azaldıkça ve okullar adeta boşaldıkça FETÖ giderek daha fazla paniğe giriyor ve Türklere şantaj üzerinden baskı ve zulüm yapmayı arttırıyor. Hollanda istihbarat örgütü AİVD ise sessizce izliyor ve hatta teşvik ettiği belirtiliyor. ‘Tetikçi’ olarak bilinen FETÖ’nün Hollanda medya imamı Mehmet Cerit ise okullarından deşifre olmasından rahatsız.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) kolej ve okullar olarak adı geçen Hollanda’daki kamu okullarından çocukların kaydını sildirmek isteyen veliler, “düşük not” tehdidiyle karşılaştı. FETÖ’nün şantaj ve tehditleri gurbetçiler tarafından “FETÖ kahpeliği” olarak değerlendirildi.

mehmet ozmen akitGÜLEN’İN OKULU DEĞİL DİYEREK KANDIRIYORLAR
Hollanda’da önceki gün okulların açıldığını ve FETÖ okullarına yönelik ülke medyası ile siyasilerin provokasyonların olacağını beklediğini hatırlatan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Hollanda Bölge Başkanı Turan Atmaca, “Fakat ülkedeki belirli merkezlerin beklediği gerçekleşmedi. Bizim insanlarımız son derece duyarlı davranarak yapılan provokasyonlara alet olmadı. FETÖ okullarında çocukları tutmak için birçok hile ve zorluklara başvuruyorlar. FETÖ’nün Hollanda’da 15 okulu var. Bu okullardan yüzlerce veli öğrencisini almaya çalışıyor. Okullardan çocuklarını almak isteyenlere Hollanda devleti bir hafta okullara gitme mecburiyeti koyarken okul yönetimleri de çocukları kaybetmemek için zorluklar çıkarmaya devam ediyor. FETÖ’nün okulları, vatandaşlarımızın karşısına Hollandalı müdürleri çıkartıp, ‘Burası Gülen’in okulları değil, Hollanda okullarıdır’ diyerek yanıltmaya çalışıyorlar” dedi.

ÖĞRENCİLERİ DÜŞÜK NOT  İLE TEHDİT EDİYORLAR
Çocuklarını FETÖ’nün okullarından almak isteyen velilere alçak FETÖ mensuplarının her türlü zorluğu çıkardıklarına dikkat çeken UETD Hollanda Bölge Sekreteri Mustafa Aslan, “Onların okullarından çocuklarını almak isteyen velilere oldukça aşırı zorluklar çıkarılıyor. Öğrenciler kendi okullarındayken notları gayet iyiyken başka okullara gitmek isteyen öğrencilerin notlarını düşürüyorlar. Veli ve öğrencilere, ‘Kusura bakma biz sana yardımcı oluyorduk, bazı şeylere göz yumuyorduk, ders programlarımız ağır olduğu için biz seni destekliyorduk ama sen başka okula gidiyorsan gittiğin okula senin notlarını düşük vereceğiz’ tehdidinde bulunuyorlar” açıklamasında bulundu.

akit haber hollanda feto santaji her yerde ayni

Yeni Akit’in haber kapak resmindeki Hollanda’daki FETÖ’cü görevli İlyas Bağcı deşifre edildi. Bağcı’nın FETÖ’cü Mehmet Cerit’le ilişkisi de yaygın olarak biliniyor.

HER YERDE ALÇAKLIĞA  İMZA ATIYORLAR
FETÖ’nün kolejinden çocuğunu almak isteyen fakat zorluklarla karşılaşan bir veli, “Benim çocuğum FETÖ’nün Rotterdam’daki Cosmicus Koleji’nde okuyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından bu alçakların gerçek yüzünü daha net gördüğüm için çocuğumu bunların kolejinden almak istedim. Çocuğumu alıp başka okula verebilmem için Cosmicus Koleji kanunen bana bir mektup vermesi gerekiyor. Bana ‘Çocuğunu almak istediğine dair e-mail atın’ dediler. Bende e-maili gönderdim ve kaç gündür defalarca arayarak maile cevap vermelerini istedim fakat ‘çok yoğunuz ve gönderdiğiniz e-mail işlemde’ diyerek bizi oyaladılar. Önceki günde okullar başladı ve çocuğumu kanunlara göre mecburen onların kolejine göndermek zorunda kaldım” dedi.

hollandada feto okullari bosaldikca feto de panik turklere zulume donustu

FETÖ’CÜ MÜDÜR SUSKUN
Akit’in ulaştığı FETÖ’nün Rotterdam Cosmicus College-Koleji Okul Müdürü FETÖ’cü İlyas Bağcı hakkındaki iddialara cevap vermekten kaçındı. ‘Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye bağlı Cosmicus Kolejine yönelik velilerden bize şikayetler geldi. Çocuklarını müdürlüğünü yaptığınız okuldan almak isteyen velilere zorluklar çıkardığınız, başka okula gidebilmesi için nakil mektubunu vermediğiniz, okulunuzdan ayrılmak isteyen öğrencilerin notlarını düşük göstererek başka okullara gitmesini önlemek amacıyla şantaj yaptığınız yönündeki şikayetlere bir cevabınız olacak mı?’ şeklindeki soru üzerine FETÖ’cü İlyas Bağcı, “Ben gazetecilere konuşmuyorum” diyerek telefon görüşmemizi sonlandırdı.

İLYAS BAĞCI, MEHMET CERİT’İN ADAMI ÇIKTI
İlyas Bağcı’nın FETÖ’nün Hollanda’daki yalan makinesi ve propaganda bülteni olarak bilinen (Hollandaca yayın yapan) Zaman Vandaag paçavrasının başındaki Mehmet Cerit adlı FETÖ imamı tarafından canhıraş bir şekilde sosyal-medya üzerinden savunularak Yeni Akit’e hakaretler yağdırması ve basın özgürlüğüne yönelik hazımsızlığı dikkatlerden kaçmadı. Fethullahçı Cerit’in son olarak Hollanda medyasında, “ben Fethullah Gülen hocaefendi tarafından etkilendiğimi saklamıyorum” şeklinde çıkan haberler ise Mehmet Cerit’in ne düzeyde Fethullahçı bir militan olduğunu ispatlar cinsten.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

hollanda dmu turkce kumpas feto

feto islama kufur hollanda zaman vandaag

ahmet taskan feto imamlar ajanlik suclamasi

mehmet cerit feto hollanda hezeyanlari_841x474

emin atesin kripto fetoculugu belgelendi

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.