avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3184
EURO
35,0487
ALTIN
2.307,01
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda’da köpeğin ısırdığı Türk genciyle ilgili üzücü detay

Hollanda’daki protestolarda, polis köpeğinin ısırdığı Hüseyin Kurt’un boynunun da kırıldığı ortaya çıktı.

Hollanda’da köpeğin ısırdığı Türk genciyle ilgili üzücü detay
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Hollanda’daki eylemlerde köpeğin ısırdığı Hüseyin Kurt’un boynunun da kırıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, CNNTürk’te Avrupa’da Türkiye karşıtlığı hakkında konuştu. Kalın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın polis zoruyla başkonsolosluğa alınmaması ve zorla Almanya’ya götürülmesini değerlendirirken, daha sonra çıkan olaylar hakkında çarpıcı bir bilgi paylaştı.

“İKİ GÜN ÖNCE BOYNUNUN DA KIRILDIĞINI ÖĞRENDİK”

Kalın, “Hüseyin Kurt kardeşimiz, köpeğin saldırdığı, Hollanda’da Rotterdam’da boynunun kırıldığını da öğrendik iki gün önce maalesef. Acıları devam ettiği için doktora bir kez daha gidiyorlar, çok ciddi ağrı sancı var diye. Boynunun da kritik bir yerden kırıldığı ortaya çıkıyor. Bu arkadaşımız bu muameleyi hak edecek ne yaptı? Ki Hollanda bireysel özgürlüklerin sınırsız olduğu bir ülke. Ama bakıyorsunuz ırkçı saldırıların olduğunu görüyoruz” dedi.

“HASTANEDE TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR, DURUMU İYİ”

İbrahim Kalın, Hüseyin Kurt’un tedavisinin hastanede devam ettiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.