avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği yaşlıları unutmadı

Hollanda’da sosyal faaliyetleriyle tanınan Beşiktaş taraftarlar derneği Hollanda’da ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında yaşlıların kaldığı huzurevlerini ziyaret ederek yaşlılara çeşitli hediyeler sundular.

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği yaşlıları unutmadı

Türkiye’de ve Türkiye dışında birçok ülkede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli okul, dernek, federasyon vb kurum ve kuruluşlar tarafından kutlandı. Mustafa Koyuncu Rotterdam’dan bildiriyor.

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği bu zamana kadar görülmemiş, yapılmamış bir organize ile yine farklılığını ortaya koydu.

Beşiktaşlılığın ve Beşiktaşlı olmanın sadece futbol ve futbol ile ilgilenmek olmadığını sık sık ifade eden Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, bu yıl 23 Nisan kutlamalarındaki farklı bir organizeye imza attı.

Futbol takımı taraftarlığı yanında derneklerinin bir amacının da sosyal sorumluluk olduğunu ifade eden Aykut Torunoğulları,“ Bilindiği üzere derneğimiz daha öncede çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atarak Kars Ağrı Artvin’de 1250 öğrenciye çeşitli kırtasiye malzemelerinin olduğu orjinal Beşiktaş armalı çantalar götürmüştü. Bu tür çalışmalarımız ve kampanyalarımız devam ediyor Bu yıl yönetim kurulumuzla içinde yaşadığımız toplum için ne yapabiliriz sorusunun cevabını ararken bu düşünce kabul gördü” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Hollanda’da huzur evlerini ziyaret eden, yaşlılara çeşitli hediyeler vererek onların gönüllerini alan Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri, yaşlı ama çocuk ruhlu insanların hayır dualarını da aldılar. Aykut Torunoğulları huzur evi ziyareti ile ilgili olarak ise, “ Yıllarını Hollanda’ya vermiş, elden ayaktan düşmüş ömrünün son demlerini hem gurbette hem de huzur evinde geçiren insanlarımızın sayısı hiç de az değil. Kiminin ziyaretlerine gelecek eşi, dostu, evladı, akrabası bile yok. Bu fikir üzerine bu sene 23 Nisan’da bu güzel insanlarımızı ziyaret etme kararı aldık. Hepsi çok sevindiler mutlu oldular. Düşünün beklide hiç biri çocukluklarında gönüllerince 23 Nisan bayramı kutlamadılar. Hani insanlar yaşlanınca çocuk gibi olurmuş. Gerçekten de öyle. Hepsi sevgiye, ilgiye muhtaç birer çocuk gibiler. Onların mutluluğu bizi daha da mutlu etti. Bu tür ziyaretlerimizin 23 Nisan ile sınırlı kalmaması konusunda arkadaşlarımızla karar aldık” dedi.

Huzur evi ziyaretlerinin ardından Rotterdam Nazar Restoran’da bir araya gelen Hollandalı Beşiktaş taraftarları kutlamalara kendi aralarında eğlenerek devam ettiler.

Türkiye’den özel olarak Hollanda Beşiktaşlılar Derneği üyelerine ve misafirlerine konser vermek için gelen genç sanatçı Seyfi Yerlikaya ile unutulmaz bir gece yaşadılar. 4 saatten fazla sahnede kalan Seyfi Yerlikaya, efendiliği, repertuarı, saza hakimiyeti, sesinin kendine has yorumu ile Yaşlılara ve Beşiktaş derneği yöneticilerine üyelerine ve misafirlere çok güzel konser verdi.

Nazar Restoran’daki kutlamaya, T.C. Rotterdam Başkonsolosu Sadin Ayyıldız eşi ile teşrif ederken, çeşitli işadamları, federasyon ve dernek başkanlarının yanı sıra Torunoğulları ailesinin tek Fenerbahçeli ferdi, Ertan Torunoğulları’da kardeşi Aykut’u ve Beşiktaşlıları yalnız bırakmayanlar arasındaydı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.