avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

HDP’li vekil Tuğba Hezer PKK’lı teröristin tabutunu taşıdı

HDP’lilerin her fırsatta barış güvercini diye pazarladığı PKK’lılar dün askerlerimize alçakça bir pusu kurdu.

HDP’li vekil Tuğba Hezer PKK’lı teröristin tabutunu taşıdı
A+
A-

Türkiye şehitlerine ağlıyor. Kürt ırkçısı terör örgütü PKK dün Dağlıca’da askerlerimize mayınlı pusu kurdu, askeri araçların geçişi sırasında patlayıcıları uzaktan kumandayla harekete geçirdi.

DAĞLICA’DA ALÇAK PUSU: ÇOK SAYIDA ŞEHİT VAR
Mayınlı saldırının ardından çıkan çatışmalar halen devam ederken, çok sayıda şehit verdiğimize yönelik haberler bölgeden geliyor.

HDP’Lİ VEKİLLER TERÖRİST CENAZELERİNDE BOY GÖSTERİYOR
Terör örgütü asker, polis, sivil hemen herkese yönelik terör eylemlerini sürdürürken, onların siyasi kanadı HDP de barış masalları anlatıyor, saldırılardan hükümeti ve Erdoğan’ı sorumlu tutuyor, buldukları her fırsatta da terörist cenazelerinde boy gösteriyorlar.
pkk toreni tugba hezer hdp

PKK’LININ TABUTUNU TAŞIYAN HDP’Lİ TUĞBA HEZER
Bunlardan bir tanesi de geçen hafta Tunceli’de bir terörist cenazesinde ortaya çıkan HDP’li milletvekili Tuğba Hezer‘di. Tunceli’de ailesi tarafından alınan PKK’lı terörist Sıdıka Yıldız’ın cenaze törenine, HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer, DBP’li Başkale Belediye Eş Başkanı Aynur Tarhan da katılmıştı. Tuğba Hezer, bir süre PKK’lı teröristin tabutunu taşımıştı.

OLAYI HATIRLAYALIM
Tunceli’nin Nazımiye İlçesi’nde 27 Ağustos’ta güvenlik güçlerine saldıran PKK’lı grupta bulunan ve çatışmada ölen ‘Destan Rüstem’ kod adlı Sıdıka Yıldız, memleketi Van’ın Başkale İlçesi’nde toprağa verilmişti. Tunceli’de ailesi tarafından alınan PKK’lı terörist Sıdıka Yıldız’ın cenazesi bir gün sonra Başkale’deki Merkez Camii’ne getirildi. Burada yapılan cenaze törenine, HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer, DBP’li Başkale Belediye Eş Başkanı Aynur Tarhan ve partililer katıldı. Camiden alınan kadın teröristin cenazesi, daha sonra da Milletvekili Hezer’in de aralarında bulunduğu kalabalık tarafından bir süre omuzlarda taşınarak belediye binası önüne kadar getirildi. Terörist cenazesi buradan da yaklaşık 150 araçlık konvoyla merkeze 23 kilometre uzaklıkta bulunan Esenyamaç Mahallesi’ne götürülerek burada toprağa verildi.

PKK’YA YARDIM GÖTÜREN ARAÇTAN DA HDP’Lİ VEKİL ÇIKMIŞTI!
Kars’ta PKK’lı teröristlere gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.