avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Haşim Kılıç siyasete mi giriyor?

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki yemekte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Çıkışta soruları yanıtlayan Kılıç; “Devletin yönetiminde gerginlik olmaz” dedi. Kılıç, emekli olduktan sonra siyasete girip girmeyeceği konusuna da açıklık getirdi.

Haşim Kılıç siyasete mi giriyor?
28.01.2015
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki yasama, yürütme ve yüksek yargı organlarının başkanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Basına kapalı yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren yemeğe Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’da katıldı.

Saray’dan ayrılırken soruları yanıtlayan Kılıç, Anayasa Mahkemesine yeni seçilen yeni üyenin yemin töreninin Pazartesi yapılacağını söyledi.

Erdoğan ile zaman zaman karşı karşıya geldiklerinin hatırlatılması üzerine Kılıç, “Arkadaşlar, devletin yönetiminde gerginlik olmaz. Tabii ki herkes düşüncelerini söyler ama bir yere gelindiği zaman, geldiğiniz noktadan itibaren artık şahıslar değil, devletin geleceği ve devletin hizmeti, kamu hizmeti önemlidir.” dedi.

Emekli olduktan sonra siyasete atılacağı iddialarına da yanıt veren Kılıç, “Seçimler yaklaşıyor. Çeşitli spekülasyonlar yapılıyor Milletvekilliği adaylığınızla ilgili. Böyle bir şey düşünüyor musunuz? Yok şu anda herhangi bir düşüncem yok. O dışarıdaki spekülasyonlar.” diye konuştu.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.