avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Gaziantep’te operasyon: Çok sayıda gözaltı var

Yasadışı dinleme opersayonları Gaziantep ve Şanlıurfa’ya uzandı. 2 il merkez olmak üzere çevre illerde de düzenlenen operasyonlarda toplam 36 polis gözaltına alındı.

Gaziantep’te operasyon: Çok sayıda gözaltı var
A+
A-

F tipi örgüte yönelik telekulak operasyonları Gaziantep ve Şanlıurfa’ya da sıçradı. “yasa dışı dinleme” gerekçesiyle iki il merkez olmak üzere yapılan operasyonlarda toplam 36 polis gözaltına alındı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yapılan operasyonun adresleri Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Erzurum, Malatya, Tunceli, Kayseri, Afyonkarahisar, Batman, Bingöl ve Karabük’tü. Toplam 22 polis gözaltına alındı. Polisler önce Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü ardından da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde yakalama işlemleri yapıldı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında da Şanlıurfa merkez olmak üzere 12 ilde operasyon düzenlendi. Aralarında şube müdürlerinin de bulunduğu 14 istihbarat polisi, Gaziantep, Ankara, Erzincan, Afyon, Malatya, Eskişehir, Tekirdağ, Adana, Konya, Bayburt ve Sivas’ta gözaltına alındı.

Polislerin, kentteki bazı önemli isimleri çeşitli suçlamalar ile farklı isimler adı altında dinlediği belirtiliyor. Gözaltına alınanlar arasında dönemin İstihbarat Şube Müdürleri, emniyet amirleri ve komiserler de bulunuyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.