avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3712
EURO
35,0140
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETÖ’yü savununca canlı yayını terk etti!

TV programına konuk olan AK Parti’li Mehmet Metiner, Fethullahçı Terör Örgütü’nün savunulduğunu görünce canlı yayını terk etti.

FETÖ’yü savununca canlı yayını terk etti!
A+
A-

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Dinamit’ adlı tartışma programına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, kızıp programı terk etti. MHP Ordu eski Milletvekili Cemal Enginyurt’un sözlerine tepki gösteren Metiner, ”Ben ayrılıyorum. Türkiye’nin toplumsal bir birliğe ihtiyacı var ama görüne o ki biz kişisel kavgalardan çıkamayacağız.” dedi.

Programa AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Star gazetesi yazarı Cem Küçük ve MHP’li Cemal Enginyurt konuk olarak katıldı. MİT TIR’ları tartışmasının masaya yatırıldığı program, gergin bitti.

MHP’Lİ ENGİNYURT TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SAVUNDU
Programın son bölümlerinde Cem Küçük ile Cemal Enginyurt arasında hararetli bir “MİT tırları” tartışması yaşandı. MHP’li Cemal Enginyurt’un ”Eski Mehmet Metiner olsaydı, MİT TIR’ları bir yere silah götürse en fazla tepkiyi gösteren o olurdu.” dedi.

O SÖZLERE KIZDI, PROGRAMI TERK ETTİ
Enginyurt’un sözlerine kızan Mehmet Metiner, ”Ben ayrılıyorum. Türkiye’nin toplumsal bir birliğe ihtiyacı var ama görüne o ki biz kişisel kavgalardan çıkamayacağız.” diyerek programı terk etti.

ANALİZ
Anlaşılan o ki kimi MHP yetkililerin gerçek milliyetçi çizginin dışına çıkarak MHP adına terör örgütü FETÖ’den medet ummaya devam edecekler. FETÖ’nün giderek eridiği bir dönemde böylesine eli kanlı ve devletin-milletin altını üstüne getiren bir casusuluk şebekesine sahip çıkmak, üstelikte (uzun değil, kısa süre önce) 2010 yılında 10 kasetle mağduru olduğu halde, son seçimde oyunu HDP/PKK’ya veren Fethullahçı terörist örgütle organik bağ kurmak yakışık alan ‘devletçi’ bir duruş değildir. Siyasi partilerin demokratik yarışı doğaldır ancak burada ihanetin sınırlarının sınandığı ve milletin bunun hesabını soracağı muhakkaktır.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER | ATGtv

İşte canlı yayındaki olaylı anlar:

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.