avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5864
EURO
34,8068
ALTIN
2.504,97
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETÖ’ye karşı çıkan herkes zift medyasında hedefe konuyor, Şükran İnce’yi kim nasıl hedefe koydu?

Hazımsızlığı lüks eden FETÖ’nün zift medyası Zaman Vandaag paçavrası bu sefer de UETD Hollanda eski sekreteri, hukukçu Şükran İnce’yi hedef seçti.

FETÖ’ye karşı çıkan herkes zift medyasında hedefe konuyor, Şükran İnce’yi kim nasıl hedefe koydu?

Türk velilerini bilinçlendirerek, Türk öğrencilerin Amsterdam’daki De Witte Tulp ve Zaandam’daki De Roos adlı FETÖ’yle anılan okullardan çıkmasına, bilinçlendirici gayretleriyle neden olan genç hukukçu Şükran İnce (30), FETÖ’nün yeni hedefe koyduğu isimlerden birisi haline dönüştü.

İNCE’Yİ HEDEF SEÇME EMRİ KİMDEN GELDİ?
‘Haydut’ olarak anılan FETÖ tetikçisi medya imamı Mehmet Cerit‘in, Rotterdam’da yaşayan kaçak FETÖ üst-düzey yöneticisi ve para kasası Necdet Said Başaran adlı karanlık kişiden aldığı emirlerle yönettiği ifade edilen Zaman Vandaag, objektif yayıncılığın dışında insanları hedef seçen her türlü provokatif yayın yaparken, FETÖ’nün menfaatlerini savunmak üzere kamuoyu oluşturmak için yayın yaptığı biliniyor.

ÖN-BİLGİYİ FETÖ HOLLANDALI’YA VERİNCE, ‘ÖN-YARGI’YLA ÇAMUR ATMA ALANI GENİŞLEDİ
Zaman Vandaag paçavrasından sonra Bauke Schram adlı kişi ise ‘Şükran İnce kimdir?’ başlığı ile Elsevier adlı Hollandaca yayın yapan haftalık dergide konuyu çarpıtarak, FETÖ’nün amacına hizmet etti, terörist-başı Fethullah Gülen‘i ‘alim‘, halkın seçtiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ise kriminalize etmeye çalıştı. İnce’nin ise Erdoğan sever bir kişi olmaktan öte onun Türk devlet görevlisi olarak lanse edip ‘Türkiye’den Hollanda’ya müdahale eden kişi’ havası vermeye çalıştı.

‘ANKARA’NIN UZUN KOLU’ SUÇLAMALARI ARTIK GÜLÜNÇ NOKTAYA VARDI

FETÖ IRKÇILARLA BİLE İŞBİRLİĞİNE GİRİP MAHALLE BASKISI YARATMAYA ÇALIŞIYOR
Bunla aynı vakitte ise Geen Stijl adlı ırkçı yayın organı da FETÖ’nün yönlendirmesiyle Şükran İnce’yi hedefe koydu. FETÖ’nün Türklere karşı kışkırttığı ırkçı yayın Hollandaca “Deze vrouw is het hoofd van de NL Erdo-Stasi”, Türkçe’de “Bu kadın Hollanda’da Erdoğan-istihbarat timinin başı” şeklinde, bir zamanlar herkesi kontrol altında tutan Doğu-Almanya istihbaratına benzeterek ‘Stati’ hakaretini yöneltti, kendi tabanına saldırı talimatı vererek Şükran İnce’yi ve Hollanda Türklerini hedef gösterdi.

feto sukran inceye saldiriyor

‘ANKARA’NIN UZUN KOLU’ DEĞİL, ‘FETÖ ZİFT MEDYASININ ETKİSİ’

FETÖ’NÜN HOLLANDA’DAKİ JURNALLEME TAKTİKLERİ
FETÖ okulları mağduru Türk velilerle kurulan Güvenli Okul Çalışma Grubu’nun başkanı Şükran İnce yanı sıra, FETÖ’nün daha kimleri hedefine kestirip Hollanda güvenlik güçlerine, ‘Ankara’nın uzun kolu’ olarak jurnalleyeceği merak konusu.

VELİLERİ MUHATAP BİLE ALMIYORLAR, ‘OKULLAR AÇILSIN DA BU İŞİ BAŞIMIZDAN SAVUŞTURURUZ’ DİYE SORUNU GEÇİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORLAR
FETÖ ile irintili olduğu bilinen, ancak kendilerine bazen ‘Gülen-okulu’, bazen de ‘değiliz’ şeklinde ikircikli yaklaşımlarla ve çelişkilerle ifade eden, televizyonlarda program program gezen, Amsterdam’daki De Witte Tulp İlkokulunun müdürü Ramazan Çetintaş (Cetintas) ve Zaandam’daki İBS (sözde İslam ilkokulu) De Roos İlkokulunun müdürü Tuncay Catak’ın (Çatak) okuldaki öğrenci verilerini hiç muhatap almadıkları ve onları sürüncemede bırakarak, okul sezonunun başlamasıyla, çocukların FETÖ okullarında kalmasını bu şekilde sağlayarak, Eğitim Bakanlığının öğrenci başı aktardığı parasal kaynağın devamını sağlamaya çalıştıkları ve bunun için velileri hukuk dışı yollardan hukuki görüntü altında tehdit ettiklerini Şükran İnce belirtti.

ramazan_cetintas

Çocuklarının kaydını okuldan sildirmekte engel çıkartıp Türk velilerle görüşmekten özenle kaçan, Amsterdam’daki De Witte Tulp İlkokulunun müdürü Ramazan Çetintaş (Cetintas) televizyonlarda program program gezip FETÖ okullarını savunuyor.

tuncay_catak

Resimde görüldüğü gibi FETÖ medyasına çıkıp konuşan Zaandam’daki İBS (sözde İslam ilkokulu) De Roos İlkokulunun müdürü Tuncay Catak (Çatak), sıra kaydını okuldan sildirmek isteyen Türk velilerle görüşmeye sıra gelince kaçıyor. Ama yine de Şükran İnce’nin komisyonu sayesinde belediye’ye şikayet edilerek sonunda görüş beyan etmek zorunda kaldı, öğrencilerin kaydının sildirilmesinde neden zorluk çıkarttığını hala açıklamış değil.

FETÖ TOPLUMA BASKIYI BU ŞEKİLDE KURUYOR
FETÖ okullarındaki öğrencilerin sayısı giderek erirken, Fethullahçılar kendi darbeci zihniyetini ve Pensilvanya’daki salya-sümük ağlayıp-zırlayan ele-başının sorumluluğuna bakacaklarına; bunun yerine suçlamak için Hollanda Türklerini hedef seçmeye devam ediyor. Bakalım FETÖ zift medyası ve haşhaşi elemanlarıyla daha ne kadar Hollanda’da huzursuzluk yaratmaya devam edecekler.

feto cocuklar arti

Terörist-başı Fethullah Gülen başında bulunduğu FETÖ okullar vasıtasıyla ‘eğitim ve diyalog’ gibi sözcükleri kötüye kullanarak, Türk ailelerinden çocukları kendi amaçları doğrusunda Fethullahçı Terör Örgütü’ne devşirerek özellikle Türk ve Müslüman çocukların beyinlerini yıkayarak köleleştiriyorlar, legal görünümlü okulları vasıtasıyla ışık evleri gibi oluşumları ‘dershanelermiş’ gibi devreye sokarak, okul sonrası ve hafta sonu bile illegal FETÖ’ye eleman rekrüte ediyorlar. Şükran İnce, “Çocuklarımıza dokunma Feto!” deyince, FETÖ saldırı başlattı.

FETÖ’YE KARŞI ÇIKAN HERKES HEDEFTE
FETÖ medyası Zaman Vandaag paçavrası, İnce’yi hedefe koyduğu sözde haberinde, FETÖ ağzıyla yerel yönetimi de suçlamayı ayrıca ihmal etmedi.

FETÖ’CÜLER VERDİKLERİ ZARARDAN ve ETTİKLERİ ZULÜMDEN ÖTÜRÜ HUKUK CEZA VERMELİ
Çektikleri eziyet ve zulüm nedeniyle Şükran İnce ve Türk velilerin Türk yargısına başvurarak, terörist-başı Fethullah Gülen, Necdet Başaran, Mehmet Cerit ile diğer FETÖ’cü çete mensupları hakkında 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu çerçevesinde ve diğer nedenlerle ceza davası açmayı düşündükleri, toplumun beklentisi olduğu da göz önünde bulundurularak, belirtiliyor.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER | ATGtv

Şükran İnce FETÖ’nün Hollanda’da Türk çocuklarını okulları vasıtasıyla nasıl devşirdiğini ve velilerin çocuklarını okullardan alırken çektikleri zorlukları, FETÖ’nün öğretmen kisveli militanlarının onlara yaptığı eziyeti anlatıyor:

dmu yazacak basarani acikladi

hollanda dmu turkce kumpas feto

hollandada feto okullari bosaldikca feto de panik turklere zulume donustu

feto hollanda velilere zulum ediyor

feto hollanda yapilanmasi

ahmet taskan feto imamlar ajanlik suclamasi

mehmet cerit feto hollanda hezeyanlari_841x474

denk-partisi-kadro

feto islama kufur hollanda zaman vandaag

veren feto lider kadrosunu desifre etti

veyis gungor abdulhamit bilici zaman feto

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.