avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3404
EURO
35,0988
ALTIN
2.239,16
BIST
8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETÖ kumpas mağduru Avrupalı Türk Denizhan Murat Üresin, kumpası yapan Baş-FETÖ’cüyü açıkladı

Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ’si yazar kadrosunu zenginleştirmeye devam ediyor. Yaşadıklarının bir bölümünü anlatan Denizhan Murat Üresin, hatıralarını ve gelişmeleri uzun bir arada sonra artık AVRUPA TÜRK GAZETESİ’nde yazacak.

FETÖ kumpas mağduru Avrupalı Türk Denizhan Murat Üresin, kumpası yapan Baş-FETÖ’cüyü açıkladı

Daha genç yaşta Hollanda Türk toplumunun etkili isimlerinden birisi olmayı başaran Denizhan Murat Üresin, güçlü kalemiyle yakında gazeteniz AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nde gündemi değerlendiren makaleleriyle sizinle.

SİVİL TOPLUM’DA ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENDİ
Üresin, Hollanda Türk Gençlik Kuruluşları Federasyonu (HTGF) Genel Başkan Yardımcısı olarak dikkat çekmiş, Hollanda Türkleri yararına ses getiren önemli demokratik faaliyetlerin altında imzası bulunmaktadır.

FETÖ MAĞDURU OLARAK FETÖ’NÜN İÇ YÜZÜNÜ İYİ BİLİYOR
Kamu okulu olarak faaliyet gösteren, ancak FETÖ okulu olduğu, aldığı hukuk dışı kararlarıyla ortaya çıkan Amsterdam Cosmicus Montessori Lisesi’nin (bugünkü adı Metis Montessori Lyceum) Fethullahçı müdürü Hüseyin Asma, Denizhan Murat Üresin‘i 2012 sonunda, sezon ortasında, Türkçe konuşması gerekçe göstererek okuldan atarak, eğitim hayatına kast etmişti.

‘ÖRNEK ÖĞRENCİ’ SEÇİLMİŞTİ, ERTESİ YIL İSE ‘OKULDAN ATILDI’; FETÖ PARMAĞI ORTAYA HIZLI ÇIKTI
Daha önceki yıl Amsterdam Lyceum’de okur iken yardımseverliği ve dayanışmacı tavrı nedeniyle, ‘yıllın örnek öğrencisi’ olan Üresin ertesi yıl, terörist-başı Fethullah Gülen‘i eleştirmesi nedeniyle Türkçe konuşması bahane edilerek okuldan atılması, işin içindeki FETÖ parmağının daha erken ortaya çıkmasına neden olmuş, konu Hollanda ve Türk medyası tarafından yoğun olarak işlenmişti.

ÜRESİN’İN SİVİL TOPLUM ETKİNLİĞİ FETÖ’NÜN HİÇ HOŞUNA GİTMEDİ
FETÖ’nün kumpas mağduru Denizhan Murat Üresin‘in toplumdaki etkinliğini, FETÖ’nün ısrarla talebine rağmen FETÖ’ye kanalize etmemesi; Hollanda Türk Gençlik Kuruluşları Federasyonu (HTGF) yöneticisi olması ve terörist-başı Fethullah Gülen‘in amacını sorgulayarak bu eli kanlı caniyi açık açık eleştirmesi, onun FETÖ’nün hedefine oturmasına neden oldu.

dmu yazacak basarani acikladi

LİNÇ KAMPANYASININ EMRİNİ VEREN FETÖ YÖNETİCİSİ NECDET BAŞARAN‘DIR, TEPEDEKİ SORUMLU ODUR!
Üresin, terörist-başı Fethullah Gülen‘in Hollanda’da yaşayan sağ kolu firari kaçak Necdet Sait Başaran’ın (Necdet Basharan) emriyle linçe tabi tutularak, hakkında Zaman, Taraf ve Bugün gibi FETÖ medyasında karalama maksatlı propaganda yapıldı, Fethullahçılar Üresin’in yakın çevresinde evine giren çıkanları gizlice izlemek dahil çeşitli taciz ve kumpaslar gerçekleştirdiler. Kısa süre sonra bunların tamamının Necdet Başaran tarafından yaptırıldığı ve Necdet Başaran‘ın emriyle yapıldığı ortaya çıktı.

TERÖRİST-BAŞI FETHULLAH GÜLEN ŞEREFSİZLİĞİYLE GÖZE BATAN BİR İNSANLIK MÜSVEDDESİDİR”
FETÖ’nün Hollanda Türklerine yönelik kumpasları ve saldırganlığı, 2012 sonu itibarıyla Üresin ve Üresin’in yöneticisi olduğu Hollanda Türk Gençlik Kuruluşları Federasyonu’na (HTGF) yönelik saldırılarla başlar. Üresin ise şu genel değerlendirmeyi yaptı, “Global siyasi gelişmeler yanı sıra milletimize terörist-başı Fethullah Gülen adlı şerefsiz ve Fethullahçı Terör Örgütü‘nün ne kadar ahlaksız bir yapı olduğunu yaşanmış olaylarla ve somut örnekleriyle ortaya koymaya devam edeceğiz.”  

FETÖ’NÜN MAĞDUR ve HEDEFE KOYDUĞU TÜRK GENÇLİĞİNİ YÖNLENDİREN ‘BİLİR KİŞİ’ OLDU
Üresin, teşkilatlı hukuk mücadelesi ve Hollanda’da FETÖ’ye karşı oluşturduğu kamuoyu ile kısa sürede gençlerin danıştığı ve gençliğe öncülük eden bir kanaat önderine dönüştü.

Bir süre önce yazılarını ara veren Denizhan Murat Üresin yaşadıklarını ve hatıralarını, bundan sonra artık AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nde yazacak.

FETÖ’nün ‘Türkçe Olimpiyatları’ balonunu söndüren ve FETÖ’nün engellemelerine rağmen eğitimini tamamlayan Üresin, işletmecilik yanı sıra gazetecilik yapmaktadır.

HALKIN SESİ AKTİF BİR GAZETECİLİK ANLAYIŞI
Kısa süre sonra aldığı gazetecilik eğitimiyle, gazetecilik camiasına ayak basarak, çoğu öğretmen olan bir grup Avrupalı Türk aydınının Hollanda Amsterdam merkezli olarak kurdukları ve kısa süre içinde Belçika, Almanya, Fransa ve İngiltere olmak üzere şubeleri bulunan, Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti’nde Genel Başkan Yardımcılığı yapmaktadır.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

hollanda dmu turkce kumpas feto

feto hollanda yapilanmasi

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.