avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3764
EURO
34,9749
ALTIN
2.325,67
BIST
9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETÖ ve PKK medyasının kirli işbirliği ortaya çıktı

7 Haziran seçimlerinde HDP’yi destekleyen ve gizli toplantılar yaparak HDP’li yöneticilere belge taşıyan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medyası, seçimlerden sonra PKK terör örgütüne tam destek veriyor. PKK terörünü görmezden gelerek Türk ordusunun AK Parti’nin oyunu arttırmak için operasyonları başlattığı iftirasını ısrarla işleyen FETÖ medyası her gün PKK-HDP yayın organı Özgür Gündem ile aynı manşetlerle çıkıyor. İşte Sabah’ın haber derlemesi.

FETÖ ve PKK medyasının kirli işbirliği ortaya çıktı
A+
A-

7 Haziran seçimlerinde HDP’yi destekleyen ve gizli toplantılar yaparak HDP’li yöneticilere belge taşıyan Fetullahçı Terör Örgütü medyası seçimlerden sonra, PKK terör örgütüne tam destek veriyor. Ekrem Dumanlı’nın Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile gizli görüşmesinin medyaya sızması ile günyüzüne çıkan bu gizli ittifak, Türk ordusunun operasyon başlatması ile iyice ayyuka çıktı. PKK terörünü görmezden gelerek Türk ordusunun AK Parti’nin oyunu arttırmak için operasyonları başlattığı iftirasını ısrarla işleyen FETÖ medyası her gün PKK-HDP yayın organı Özgür Gündem ile aynı manşetlerle çıkıyor.

pkk-feto-manset

FETÖ ve PKK medyası aynı çizgide.

İFTİRALAR AYNI, MANŞETLER AYNI. HEDEF TÜRKİYE DEVLETİ VE TÜRK ORDUSU
Yaklaşık 5 yıl önce plastik kelepçelerle binlerce KCK ve HDP’li yöneticileri tutuklayarak cezaevine gönderen Paralel örgütün dershaneleri uzun bir dönem PKK’nın hedefi olmuştu. 17-25 Aralık darbesinden sonra ortak düşmanları Türkiye devletine karşı PKK terör örgütü ile ittifak yapan FETÖ, ihanette sınır tanımıyor. Manşetleri ile her gün Türk Ordusu ve Türkiye devletine iftiralar atan Paralel Suç Örgütü medyası, bu iftiralarında PKK medyası ile ittifak yapmaktan çekinmiyor.

dumanli-kisanak-gorusmesinin-fotograflari_m

Tahşiyeciler kumpası sanığı olarak yargılanan FETÖ medyası Zaman’ın genel yayın yönetmeni Erkem Dumanlı arka kadından girip eli kanlı PKK uzantısı HDP’nın Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak’la gizli görüşmesi gündem olmuştu. Yargılanan şüpheli Dumanlı çıkışta PKK ele-başı bebek katiline “Sayın Abdullah Öcalan” demişti. Bundan sonra seçimlerden önce seçimlerde yapılacak ‘işbirliği’nin bilgileri dışarı sızmıştı.

PKK MEDYASI İLE AYNI MANŞETLER RASTLANTI OLABİLİR Mİ?
Dün Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın sözlerini aynı mantıkla çarpıtan FETÖ’nün gazetesi Zaman ve PKK’nın gazetesi Özgür Gündem, bugün benzer başlıklarla okurlarının karşısına çıkması şaşkınlıkla karşılandı. Türk Ordusu, Emniyet teşkilatı ve Türkiye devleti düşmanlığında PKK medyası ile aynı noktada birleşen FETÖ gazeteleri artık okurlarını da çileden çıkarıyor. Spotları bile aynı kalemden çıkmış izlenimi uyandıran iki haber, hem PKK hem de Gülen örgütü sempatizanlarında şaşkınlıkla karşılandı

FETÖ-PKK görüşmesi sonra medyada çıkan manşetler:

gunes 28 nisan 2015

gunes-ekrem2

ekrem-fitne

ekrem-ocalan3

FETÖ YAZARLARINDAN PKK VE HDP’YE TAM GAZ DESTEK
FETÖ’nün sosyal medyadaki tetikçileri, gazete yazarları ve tetikçi haber siteleri PKK eylemlerini perdelemek ve HDP’yi aklamak için özel bir gayret gösteriyor. Himmet, zekat ve haraç paralarıyla bedava dağıtılan bu gazeteler Türkiye’ye ihanet için hiçbir sınırı tanımıyor. Örgüt tarafından desteklenen Taraf Gazetesi, ihaneti daha da ileri taşıyarak terör saldırılarında yaşamını yitiren güvenlik kuvvetlerine “şehit” demekten özenle kaçınırken PKK’lı yetkililerinin Türk ordusu ve devletini hedef alan açıklamalarına geniş olarak yer veriyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.