avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5006
EURO
34,8021
ALTIN
2.485,90
BIST
9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETÖ kumpas mağdurları Dursun Çiçek’in kurduğu dernekle örgütleniyor

HABER MERKEZİ – Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) sıkça yıprattığı ve medyası üzerinden çamur attığı Ergenekon, Balyoz ve ‘ıslak imza’ gibi pek çok kumpasın mağduru CHP İstanbul Milletvekili emekli Albay Dr. Dursun Çiçek, FETÖ’nün toplumda yürüttüğü beşinci kol faaliyetlerine karşı dernek kurarak örgütlü hak mücadelesine giriyor.

FETÖ kumpas mağdurları Dursun Çiçek’in kurduğu dernekle örgütleniyor
27.07.2015
A+
A-

ÇİÇEK: HAKKIN YERİNİ BULMASI AMACIMIZ 
Milletvekili Dursun Çiçek, Avrupa Türk Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Kumpas davaları hakkında halkımızı doğru bilgilendirmek, bu davalar kapsamında haklarında soruşturma ve kovuşturma açılan mağdurların haklarını elde etmelerini sağlamak ve bu kumpasların oluşumuna katkıda bulunan başta kamu görevlileri olmak üzere tüm sorumluların hukuk çerçevesinde gerekli yaptırımların uygulanmasının sağlanması amacıyla dernek kuruyoruz.” dedi.

ÇİÇEK: TÜM KUMPAS MAĞDURLARINI KUCAKLIYORUZ
Milletvekili Dursun Çiçek, Paralel Yapı’nın kurduğu kumpasların mağdurlarıyla birlikte kısa süre içinde kuracakları dernek için hazırladıkları tüzüğü takdim ederken, derneği destekleyenlere programı da göndereceğini kaydederek kumpas mağdurlarını aynı safta hak mücadelesine davet etti. En önemli amacının sadece Balyoz davası mağdurları olmadığını dile getiren Çiçek, tüm kumpas mağdurlarını kucaklamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi. Milletvekili Dursun Çiçek “Bu nedenle amacımızın iyice anlaşılması için desteklerinizi bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

KUMPAS MAĞDURLARI YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KURULUYOR
Kumpas Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adıyla belirlenen derneğin kısaltımının ise daha belirlenmediği ve KUMPASDER, KUMPASMAYDER, KUMMAYDER veya MAYDER’den seçeneklerinden birisinden seçilip belirleneceği kaydedildi.

ALBAY DR. DURSUN ÇİÇEK FETÖ’NUN SÜREKLİ HEDEFİNDE 
Bilindiği gibi Deniz Piyade Kurmay Albay Dr. Dursun Çiçek, 26’ıncı Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ ve pek çok Türk aydını ve asker gibi, devletin içine sızmış Paralel Yapı olarak bilinen ve başında ABD Pensilvanya’da bulunan terörist-başı Fethullah Gülen’in yönetiği Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hedefinde mağduru olarak Ergenekon ve Balyoz ile ıslak imza gibi uyduruk kumpas davalara muhatap olmuş ve boşu boşuna 5 yıl hapis yatmıştı.

GÜLEN TÜRK İNSANINI MAĞDUR ETMİŞTİ, ŞİMDİ KENDİSİ YARGILANACAK
Türkiye’de terör örgütü kurmak, yönetmekten ve kumpaslar tertip etmek gibi pek çok suçtan yargılanacak firari sanık Fethullah Gülen hakkında çeşitli suçlardan 3 defa yakalama ve tutuklama kararı bulunuyor. Gülen hakkında yakalama ve tutuklama kararlarını artacağı belirtilirken, Fethullahçı Terör Örgütü’nü (FETÖ) yönettiği tespit edilen şüpheli hakkında terörist olmaktan çok boyutlu soruşturmalar sürüyor.

FETÖ MEDYASINA ARTIK İNANAN YOK
CHP’de ön-seçimle seçilerek İstanbul Milletvekili olan Albay Dr. Dursun Çiçek ise hala FETÖ medyası Zaman tarafından özellikle gerçek dışı haberlerle hedef alınarak, Çiçek “partiyle uyumsuz” gibi göstererek linç havası yaratılmak istense de FETÖ’nün toplumda yarattığı ve aileleriyle birlikte 5 milyona aştığı söylenen toplumdaki mağdur kesim nedeniyle ve son zamanlarda patlak veren ‘kumar skandalı’ gibi Cemaat içi skandal nedeniyle eskisi kadar inandırıcı ve etkili olamıyor.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.