avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETO, Kimse Yok mu Derneği’nde toplanan paraları bakın kimlere yedirmiş

Pensilvanya’daki teröristbaşının derneğine yapılan operasyonda, fakir fukaraya yardım diye topladıkları paraların nerelere transfer olduğu ortaya çıktı. Amerikan ordusundaki askerler, Kongre üyeleri, CIA çalışanları ve Hollandalı diplomatlar bu paralarla yedirilip içirilmiş.

FETO, Kimse Yok mu Derneği’nde toplanan paraları bakın kimlere yedirmiş
A+
A-

Sabah’ın haberine göre İstanbul Anadolu Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, 2002 yılında kurulan ve kurulduğu günden itibaren, FETÖ’nün en önemli finans kaynağı olan Kimse Yok mu Derneği’ne İstanbul Mali polisi ikinci dağla operasyonu yaptı. Operasyonda ele geçirilen “ağırlama” listesi derneğin yardımdan çok Gülen için önemli kişileri gezmeye harcamışlar. Kimse Yok mu Derneği’nin, Türkiye’den yetim ve garibanlara yardım vaadiyle topladığı paralar muhtaç sahipleri yerine örgütün tüm dünyaya yayılabilmesi için kurulan 57 derneğe aktarılmış.

KANADALILARA ÖZEL ÖNLEM
Akşam’dan Emre Öztürk’ün haberine göre, MASAK tarafından yapılan incelemede derneğin yıllık 2 milyar dolarlık bir para trafiğini yönettiğini ortaya çıktı. Kimse Yok mu Derneği, kurban paraları başta olmak üzere toplanan paralarla bolca gezi düzenlemiş. Gezilere ABD kongre üyeleri, yardımcıları, ABD donanmasında ve ordusunda görevli askerler, diplomatlar, Kanadalı hakimler, özel kalemleri, CIA çalışanları davet edilmiş. Yine başta Hollanda olmak üzere Avrupa’dan çok sayıda diplomat da bu yardım paralarıyla Türkiye’ye getirilip krallar gibi ağırlanmış.

CIA ÇALIŞANLARI BİLE VAR
İşte garibanlara yardım diye toplanan paralarla sefa sürdürülen o isimlerden bazıları:

Christopher Scott – ABD Donanması

David Mark Hamilton – Amerikan Ordusu

Elora Newton – Kanada – Ontario Adalet Mahkemesi Baş Yargıcı Özel Kalem Müdürü

Courtney Dawn Titus – ABD Kongresi

James Speers Hall – ABD Kongresi

David Neil Greengrass – ABD Kongresi

Melissa Marie Neal – ABD Kongresi

Baron Bentınck-Hollandalı diplomat

Jane Stone – Kanada – Ontario Eyaleti Eğitim Komisyonu Üyesi

Kathleen Susan Molony – Harvard Üniversitesi Weatherhead Uluslararası İlişkiler Merkezi’nin yöneticisi.

Katherine Sailer Hunter – Margaret Megan Richards Avrupa Komisyonu’nda üst düzey yönetici

Mark Bentinck – CIA ile istihbarat çalışmaları yapan RAND şirketinin Avrupa’daki üst düzey yöneticisi

Profesör Hüseyin Kalout- ABD’de hükümete yakın Center For Strategic & International Studies üst düzey yöneticilerinden.

David Stone, Lorne Chester ve Peter Wright- Kanada Ontario Eyaleti Adalet Mahkemesi hakimleri

Kathleen Susan Molony – Harvard Üniversitesi Weatherhead Uluslararası İlişkiler Merkezi’nin yöneticisi.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.