avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETÖ Belçika-Hollanda çetesi; İşte FETÖ’nün Avrupa’daki kara para kaynağı!

FETÖ mensubu kravatlı militanlar 17/25 Aralık kumpasından bu yana bu yana yurt dışına 130 milyar dolar kaçırdı. Bunun çoğu, devlet ihalelerinden hileyle çaldıkları paralardan oluşuyor. Avrupa İmamlarından Adem Kumcu önderliğindeki UNITEE’de (Yeni Avrupa İşadamları Konfederasyonu) Türk girişimcileri paralel yapı tuzağına düşürerek sağladıkları kaynaklarla Türkiye düşmanlığı yapıyorlar.

FETÖ Belçika-Hollanda çetesi; İşte FETÖ’nün Avrupa’daki kara para kaynağı!

Sabah ekonomi servisi, Fethullahçı Terör Örgütü – FETÖ‘nün dünyadaki en büyük finans kuruluşu UNİTEE’nin Almanya ve Belçika’da üslendiğini yaptığı araştırmayla ortaya çıkarttı. UNITEE’ye bağlı en az 15 bin FETÖ’cü şirket var. Buradan para aklayıp, Türkiye’yi ve bulundukları ülkeleri soyuyorlar.

AVRUPA GENELİNDE TÜRK İSMİNİ KULLANARAK İŞADAMLARINI FETÖ AĞINA ÇEKİYORLAR
Avrupalı FETÖ’cü Türk iş adamlarının finansman kuruluşu niteliğindeki kısa adı UNITEE olan Avrupa Türk İş Dünyası Konfederasyonu’nun merkezi Brüksel. Bünyesinde Avrupa ülkelerine yayılmış 52 dernek ve 6 federasyon bulunuyor. 10 bin girişimci ve 2 bin profesyonel üyesi var. UNITEE’ nin Genel Başkanlığını Adem Kumcu’nun yaptığı bu yapılanmanın temeli Hollanda’da atıldı.

ÖNCE BELEDİYELERE VE STK’LARA SIZDI
FETÖ finansörü Kumcu Hollanda Dışişleri Bakanlıklarının Eğitim, Kültür ve Bilim ve Ekonomik İşler komisyonunda üye, Turuncu Vakfı Danışma Kurulu Üyeliği, yine paralel yapının Hollanda’daki okulları olan Cosmicus Vakfı (Stichting Cosmicus) Başkanlığı, Yeni Avrupa İş Vakfı Başkanlığı yaptı ve Utrecht Üniversitesi’nde Stratejik Danışmanı olarak görev aldı.

GİRİŞİMCİLERİ TUZAĞA DÜŞÜRÜYORLAR
UNITEE Avrupa’da yer açmak isteyen Türk girişimcileri tuzağa düşürüp, fizibilite hazırlıyor ve karşılığında iş hacminin %20’sini haraç alıyor.

TEŞVİK VE DESTEKLER FETÖ’YE AKTARILIYOR
Anadolu, Ege, Akdeniz vs. İhracatçılar Birlikler’inde FETÖ mensuplarının sıkça ismi geçiyor. Marka koruma, fuar desteği, depo kira, marka tescil gibi yollarla alınan destek ve teşvikler FETÖ’ye gidiyor. Şu gün itibarıyla halen böyle olduğu belirtiliyor.

İŞTE FETÖ’NÜN AVRUPA FİNANS İMAMLARI

feto belcika-hollanda kara para aklama cetesi

KARA PARA AKLIYORLAR
FETÖ yasalardaki açığı çok iyi kullanıp, devletin destek ve teşviklerini alıp örgüte aktarıyor. Kobi desteğinden büyük paralar götürüyor, devletten teşvik alarak yurt dışında açtığı mağaza vs üzerinden kara parasını aklıyor.

HELAL GIDA FUARI PARALEL YAPI’NIN ELİNDE!
Geçtiğimiz aylarda Helal Gıda Fuarı yapıldı, bu işin arkasında UNİTEE vardı. Kadrolaşmış FETÖ üzerinden bakanlıklar da bu fuarı destekledi.

FEDACTİO İLE TÜRK DÜŞMANLIĞI!
UNITEE ile bağı bulunan bir de FETÖ’nün kültür ve propaganda kuruluşu FEDACTİO ve HOGİAF var. Merkezi Belçika’da, Avrupa’nın nabzını elinde tutuyor ve diğer Avrupalılara Türk düşmanlığı aşılıyor.

AB KURUMLARI VE MUHALİFLER SATIN ALINDI
FEDACTİO, AB kurumları ve muhalif partilerini rüşvet, şantaj ve çeşitli yollarla ele geçirdi. Türkiye’de olan biteni bunların gözünden görüyorlar.

SÖZDE ‘TÜRK KOLEJİ’NDE TÜRKÇE KONUŞMAK YASAK!
FETÖ’cü (Amsterdam’daki Metis Montessori Lyceum -MML) ‘nin de dahil olduğu Cosmicus Kolejlerinde sözde ‘dünya vatandaşlığı konsepti’ gereği okul bahçesi, koridorlar, sınıflar ve kantinlerinde Türkçe konuşmak yasak. Bu Denizhan Murat Üresin’in 2012’de başlattığı hukuk süreciyle sabitlendi.

BRÜKSEL KARARGAH ŞEHİR
Avrupa’da 15 ülkede faaliyet gösteren, 52 dernek ve 6 federasyonun çatı kurulusu olan Avrupa Türk İş Dünyası Konfederasyonu (UNITEE), üyeleriyle Avrupa Parlamentosu (AP) çatısında birkaç kez toplandı. FETÖ‘nün iş-adamı örgütü UNİTEE Başkanı Adem Kumcu o zaman yaptığı konuşmada “Şimdi de siz iş-adamlarını AP çatısı altında görmekten gurur duyuyorum. Çünkü sizler Türkiye ile Avrupa arasında sadece ticari köprüler değil, gönüllerden gönüllere sarsılmaz muhabbet köprüleri kuruyorsunuz. Sizler medeniyetler arası ittifakın en emin, belkide en ehil mimarlarısınız.’‘ diyerek medeniyetler ittifakı yalanına onları da inandırmayı başardı.

KENDİLERİNİ ‘YENİ AVRUPALI’ OLARAK TANITIYORLAR
Yayımladıkları bildirilerde kendilerini göçmen ve çoğunluğu Türklerden oluşan ‘Yeni Avrupalı’ olarak lanse ediyorlar.

POTANSİYEL HEDEFLERİ ÜNİVERSİTE MEZUNU GENÇLER!
UNITEE Başkanı Adem Kumcu’nun hedefinde birinci nesil girişimciler ile Avrupa’daki üniversite mezunu Türk gençleri bulunuyor. Kumcu “Avrupa’da üniversite bitirmiş ve çoğunluğu ikinci nesil en az 100 bin Türk gencinin var olduğunu ve bunların teorik birikimi ile şirketlerin pratik birikimleri henüz buluşmadığını” söyleyerek hedef kitlesini açıkça belirtmişti.

AVRUPA GENELİNDE NEREDEYSE HER ÜLKEDE DERNEKLERİ VAR
Avrupa Türk İş Dünyası Konfederasyonu’nun Avrupa genelinde 27 alt derneği bulunuyor. Bunlardan öne çıkanlar BETIAD, BUSINESS NETWORK, BUV, DATIFED, FEDIF, HOGİAF, NORTURK, SWETURK isimli paralel yapının ülke bazında işadamları derneği. Avrupa genelinde ‘Halal Expo Europe’ vb. müslüman işadamlarının katıldığı gıda fuarlarına toplu olarak katılım sağlıyorlar.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

hollanda dmu turkce kumpas feto

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.