avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETÖ artığının sırrı nedir?

Mustafa Armağan hakkında son günlerde şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. Atatürk’e hakaret ettiği kanal para cezası alıp, yan koltuğundaki isim için tutuklama istemi gelirken ona kimse dokunmuyor?

FETÖ artığının sırrı nedir?
13.05.2017
A+
A-

TVNet’teki programda Atatürk’e hakaret eden Süleyman Yeşilyurt için Bakırköy Cumhuriyet Basşavcılığı harekete geçti. Başsavcılık, Süleyman Yeşilyurt ile Hasan Akar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

İlginçtir ki aynı programda Süleyman Yeşilyurt’ın yanı başında oturan Mustafa Armağan için bir işlem yapılmadı. Mustafa Armağan’ın Atatürk’e hakaret sözlerini sarfettiği TVNet kanalına kallavi para cezası kesilirken da ona yine dokunulmadı. Dahası Atatürk’e yönelik o programda en tepki çeken Atatürk imaları da ondan geldi.

Sol taraftaki Süleyman Yeşilyurt… Mustafa Armağan ile skandal yayında yanyana oturuyorlardı. Savcılık onun için tutuklama isterken Mustafa Armağan için hiçbir işlem yok.

Peki Mustafa Armağan’ın hikmeti nedir, niye dokunulmuyor?

FETÖ mazisine rağmen nasıl oldu da Yeni Şafak Gazetesi’nde kendine bir köşe edindi?

FETÖ’NÜN HAS YAZARIYDI
Mustafa Armağan ile ilgili son gelişmeler onun mazisine bakıldığında daha da ilginç bir hal alıyor. O aslında FETÖ’nün amiral gemisi Zaman Gazetesi’nin ürünü. 1995 yılında Zaman Gazetesi’nde yazmaya başlayan Mustafa Armağan, 17-25 Aralık’tan sonra da ayrılmadı ve devam etti. Armağan aynı zamanda terörist-başı Fethullah Gülen’in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın yayın bölümü yöneticisiydi.

TERÖRİST-BAŞI FETHULLAH’I ÖVDÜĞÜ KİTAPLARI VAR
Mustafa Armağan’ın Fethullah Gülen’e övgüler dizdiği kitapları da var. ‘Medya Aynasında Fethullah Gülen (Kozadan Kelebeğe)’ ve ‘Diyaloğa Adanmış Hayat’ kitaplarını o yazdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan cemaate ‘Haşhaşiler’ dediğinde “Hizmet hareketine haşhaşi demek hakkaniyetle bağdaşmaz” diye savundu.

Mustafa Armağan hakkında arka arkaya mazisiyle ilgili ifşalar gelirken, onu köşe yazarı yapan Yeni Şafak Gazetesi’nin tutumu da dikkat çekici.

Gazete olanları görmezden geldiği gibi Mustafa Armağan’a yönelik bir açıklama da yayınlamadı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.