avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Fatih Portakal Irkçı Selahattin Demirtaş’a verdi veriştirdi

Meşhur sunucu Fatih Portakal terör örgütü PKK’nın emrindeki parti olan HDP’nın ırkçı Eş-Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a canlı yayında verdi veriştirdi.

Fatih Portakal Irkçı Selahattin Demirtaş’a verdi veriştirdi
A+
A-

Bayrağını al da gel’ kampanyasının ırkçılığı tetikleyeceğini ileri süren HDP Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş‘a, Fatih Portakal, “Siz eğer onu ırkçılık olarak dile getiriyorsanız en büyük ırkçı sizsiniz o zaman. Başkası da değil.” diye yanıt verdi.

Ankara’da sendikaların öncülüğüyle yapılacak olan, ‘Teröre hayır, kardeşliğe evet’ mitingi öncesi yapılan ‘Bayrağını al da gel’ kampanyasını ırkçılığı ve faşizmi tetikleyeceğini söyleyen HDP Eş-Genel Başkan Selahattin Demirtaş‘a FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal sert tepki gösterdi.

İKİYÜZLÜ IRKÇI DEMİRTAŞ’A “EN BÜYÜK IRKÇI SİZSİNİZ”
Portakal ana haber bülteninde Demirtaş‘ın sözlerine tepki göstererek şunları söyledi:

“Selahattin Bey sizler o mitinglerinizi yaparken o kalabalığın içerisinde geçen seçimde Türk sayrağını sallayan insanlar vardı. Siz siyasetçiler yeri geldiğinde bu bayrağın kanında her insanımızın kanı olduğunu söylüyorsunuz. Irkçılıkla alakası yok. O bayrak bizim canımız. O bayrak bizim her şeyimiz. O bayrak bu Anadolu’da dalgalanan bizim devlet olduğumuzu bu devletin o bayrağın altında yaşadığımızı gösteren yegane kutsallardan bir tanesi. Siz eğer onu ırkçılık olarak dile getiriyorsanız en büyük ırkçı sizsiniz o zaman. Başkası da değil. O bayrağa kimse naz etmesin. O bayrakta ecdadın kanı var geçmişin kanı var bugünün kanı var.”

Selahattin Demirtaş kimdir? 

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER | ATGtv

Portakal’ın Demirtaş’a nasıl verip veriştirdiğini izleyin:

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.