avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Fas Prensesi Lalla Salma 25 haftadır kayıp

Fas Prensesi Lalla Salma 25 haftadır kayıp
09.04.2018
A+
A-


Fas Kralı 6. Muhammed’in eşi Prenses Lalla Salma, 25 haftadır kayıp. Ancak bu sarayda telaşa neden olmadı. Çünkü 16 yıllık evli, 2 çocuk sahibi çiftin boşanacağı iddia ediliyor

 

Fas Kralı 6. Muhammed’in (54) eşi Prenses Lalla Salma’nın (39) 25 haftadır kayıp olduğu ileri sürüldü. Ancak Alman Bild Gazetesi’nin haberine göre, bu durum Fas sarayında telaşa neden olmadı. Çünkü Kral Muhammed ile prensesin boşanacakları iddia ediliyor. İspanyol Hola! Dergisi, 22 Mart’ta Fas sarayına yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, 16 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi çiftin boşanma hazırlıkları yaptığını ileri sürmüştü. Boşanma dedikodusunun ortaya çıkmasının nedeni, Prenses Lalla’nın şubat ayında Paris’te bir kalp ameliyatı geçiren Kral Muhammed’in yanında görülmemesiydi.

Gazete Habertürk’ün haberine göre kral, hasta yatağı başında çocukları Veliaht Prens Moulay Hassan (14) ve Prenses Lalla Hatica (11) ile fotoğraf çektirmiş ancak eşi bu karelerde yer almamıştı. Kral ile prenses 1999’da bir partide tanışmışlar ve 2001’de evlenmişlerdi. Kral Muhammed’in tessettürlü olmayan bir kadını eş olarak seçmesi, o dönem Fas’ta büyük gürültü koparmıştı.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.