avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

F-Tipi 3 şifre!

2011 YGS’de soruların çalınması ve kopya skandalının ardından, F tipi yapılanmanın üniversite sınavlarında üyelerine nasıl yüksek puan aldırdığı da netleşti. Mod – Medyan sistemini kullanan cemaatin, ihtiyaçları ve ileriye dönük stratejileri kapsamında 3 ayrı şifreyle yönlendirme yaptırdığı belirlendi.

F-Tipi 3 şifre!
A+
A-

F tipi yapılanmanın 2011 YGS’de uyguladığı taktiklerin ardından, Üniversite sınavlarında uyguladığı yöntemde netleşti.

F tipine yapılan operasyonlarda ÖSYM sınavlarıyla ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Aydınlık’ın haberine göre örgüt dershanelerinde Cemaat öğrencilerine Yüksek Öğretime Geçiş sınavında 3 ayrı şifre verildi.

Şifrelerden ilki Eğitim Fakülteleri, ikincisi Mühendislik ve Hukuk Fakültelerine üçüncüsü ise Yüksek puanlı üniversitelere girmeleri istenen üyelere verildi. Amaç cemaatin ihtiyaçları ve ileriye dönük örgütlenme stratejileriydi. Birinci tip şifre ile öğrencilerin öğretmen yetiştiren okullara girmeleri planlandı. Böylece örgüt için öğretmen kadroları oluşturuldu.

İkinci tip şifre ile örgüte yakın öğrencilerin mühendislik ve hukuk bölümlerini kazanmaları amaçlandı. Üçüncü şifre ise iyi üniversiteler için hazırlandı. Bu şifre dershanelerde belli seviyenin üzerinde olan öğrencilere verildi. Böylece yüksek puanlı üniversitelere girmeleri sağlandı.

YGS sonrası Mod Medyan şifrelemesi ile soruların kolaylıkla çözülebildiği sınavdan 1 hafta önce Cemaat dershanelerinde öğrencilere yoğun şekilde mod-medyan eğitimi verildiği ortaya çıkmıştı.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.