avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

EdelStaal CEO’su Ertan Torunoğulları’nın öncülüğündeki başarılı buluşmada çekiliş, kampanya ve sanatçı gösterisi yapıldı

THY Amsterdam Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanya ile 155 Euro’dan başlayan fiyatlarla İstanbul’a uçulabilecek. Buluşmada, “Türk Hava Yolları’nın Ramazan kampanyasından yararlanın; sadece 155 €’ye İstanbul’a uçun” açıklaması yapıldı.

EdelStaal CEO’su Ertan Torunoğulları’nın öncülüğündeki başarılı buluşmada çekiliş, kampanya ve sanatçı gösterisi yapıldı

Merkezi Den Bosch kentinde bulunan EdelStaal Group salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında katılımcılara THY kampanyası hakkında bilgiler verildi.

Hollanda’nın değişik bölgelerinden, yaklaşık 250 temsilcinin katıldığı toplantıya konuşmacı olarak THY Amsterdam Satış Müdürü Hüseyin Yüksek, THY Amsterdam Pazarlama Müdürü Ertuğrul Danacı, THY Amsterdam Grup Satış şefi Serkan Yılmaz katıldılar. Toplantıya EdelStaal Groep CEO’su Ertan Torunoğulları, Simtronic satış temsilcileri, menajerler ile Yabancılar Platformu Başkanı Muhlis Ayboğan gibi bazı STK temsilcileri ile konuklar katıldı.

ERTAN TORUNOĞULLARI TEŞVİK ETTİ: THY’NİN CAZİP İMKANLARINDAN FAYDALANIN
Toplantıda bir konuşma yapan EdelStaal CEO’su Ertan Torunoğulları, THY’nin son yıllardaki başarılı çalışmalarına övgüyle bahsederek, THY’nin milli gururu bir kurum olduğunu ve her geçen günde başarı grafiğinin yükseldiğini açıklayarak, temsilcilerin ve müşterilerinin bu kampanyadan yararlanmalarının faydalı olacağının altını çizdi.

TÜRK HAVA YOLLARI ATILIMI
‘Komşunu alda tatile gel’
kampanyasına, bir anlamda destek olunduğunu belirten THY Amsterdam Müdürlüğü yetkilileri, THY olarak Amsterdam kentinden günde 5 sefer uçuşlarımız sürmekte olduğunu belirtiler. Haftada 35 sefer ile İstanbul’a uçmakta olduklarını sözlerine ekleyen yetkililer, uçuşlarında daha fazla talep olduğunda, uçaklarının da büyümekte olduğunu açıkladı. Nisan ayı sonuna kadar bilet alındığında, gidiş- dönüş 155 Euro’dan başlayan fiyatlarla aktarmasız olarak İstanbul’a uçmaya devam edildiğini açıklanırken, bilet fiyatlarının aşağıya çektiklerini, bu bağlamda daha fazla vatandaşın tatil yapmasını arzuladıklarını ifade etti.

KAMPANYA FİYATI 155 EURO
“Vatandaşlarımız aldıkları biletlerle 29 Mayıs’tan itibaren çok cazip fiyatlarla İstanbul’a uçabilirler. Biz Vatandaşlarımızın tatil yapmalarını önemsiyoruz.”
şeklinde konuşan THY yetkilileri, “Amsterdam Müdürlüğü olarak Ramazan ayına yönelik bir özel ücret kampanyası başlattık, ucuz bilet almak için vatandaşlarımızın bir an önce rezervasyon yaptırmaları ve biletlerini almaları gerekmektedir.” denildi. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler 30 Haziran tarihine kadar THY Hollanda dan bilet almaları karşılığında bu kampanyadan faydalanabilecekler. Kampanyada Amsterdam – İstanbul gidiş-dönüş 155 Euro’dan başlıyor. Bu kampanyadaki uçuşlar 29 Mayıs – 20 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacağı da belirtildi.

ÇEKİLİŞİ KAZANAN GÖKKURT’UN MUTLULUĞUNU GÖRMEYE DEĞERDİ
Daha sonra geceye katılan konuklar arasında yapılan çekilişle, 1 kişiye İstanbul’a gidiş- dönüş uçak bileti çekilişi yapıldı. Çekiliş sonucunda uçak biletini kazanan Nursel Gökkurt’un mutluluğu görülmeye değerdi.

GECENİN SÜRPRİZİ SANATÇI SİNAN AKÇİL
Torunoğulları ailesinin yakın aile dostu olan sanatçı Sinan Akçıl’da gecede sevenleriyle buluştu.

İstanbul’dan gelerek bu güzel etkinliğe katılan sanatçı toplantıdan sonra hayranlarına bir mini konser verdi. Sevenleri sanatçıya, büyük sevgi gösterisinde bulundular. Sanatçı ile fotoğraf çektirme yarışına giren gençleri kırmayan Sinan Akçıl sevenlerinin gönlünde taht kurdu.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.