avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3733
EURO
34,9924
ALTIN
2.326,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

‘Düşün ve Zengin Ol’

Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ’nin yazarı İmdat Kaymaz yazdı.

‘Düşün ve Zengin Ol’

Size çok güzel ve yararlı bir kitaptan bahsetmek istiyorum. Kitabımızın yazarı Napoleon Hill, meşhur Andrew Carnegie’den aldığı ilhamla, hemen hemen bütün hayatı boyunca başarının nasıl yakalandığını uzun uzun araştırıp bizlere sunmuş. Napoleon Hill, bu güzel kitapta başarıya giden yolu, adım adım anlatarak, neyin nasıl yapılması gerektiğinin altını çizmektedir. Bu kitaptan mutlaka herkesin öğreneceği birşey vardır, en başta akla gelen bizim girişimcilerimiz, bizim iş adamlarımızdır..!

Kitabın orijinal adı; “Think and Grow Rich”, yani Türkçe’ye “Düşün ve Zengin ol” olarak çevrilmiş ve internetten de temin edilebilen bir kitaptır. Bir çok dile çevrilmiş olan bu kitap, Hollandacaya da birden fazla yayın evi tarafından, değişik değişik ISBN numarası altında piyasaya sürülmüş durumda.

Benim okuduğum ve Hollandacaya, Drs. Hans Keizer tarafından çevrilmiş olanı idi (yayınevi Verba, 1994 baskısı) ve bugüne kadar okuduğum kitaplar arasında, en iyi ve en öğretici olanların başını çekenlerindendir. “Denk Groot & Word Rijk”, öyle sanılacağı gibi, konunun para olmadığı ama ondan ötürü, sunulan sistemin mükemmelliğinden dolayı başarılı ve önemli bir kitaptır aslında. Bu plan, bu sistem, anlatıldığı gibi uygulandığı takdirde, hayatta her konuda başarılı olunabilir.. Yani, bunu maddi bir kazanç elde etmek için de kullanabilirsiniz, manevi kazanç/başarı içinde kullanabilirsiniz!

Bir sürü gerçek olmuş örneklerle bu kanıtlanıyor. Bazı tanınmış ve tanınmamış kişilerin çalışma yöntemlerini kolay bir dil ile anlatılmakta ve yorumu yapılmaktadır. Ve bazı metafizik (fizik üstü) yasa ve prensiplerin, bu kişilere nerede veya nasıl yardımcı olduğunu anlatıyor. Verilen bilgiler bilimseldir ve çok kolay bir dilde anlatılmaktadır. Beynimizin çalışma yönteminden tutun, bilinçaltımızın çalışmasını bu kitapta bulmak mümkündür! Aynı şekilde temel korkularımızın ne olduğu ve onları nasıl yenebileceğimizi de anlatıyor, çünkü başarılı olmak isteyen kişi, mecburen bunları yenmelidir. Örneğin başarı sizin için Hollanda’dan Türkiye’ye, 36 saatte arabayla sağ sağlim gitmek ise, arabayı çalıştırarak bu (temel) korkuları yenmeğe benzer. Ondan sonra yolculuk başlayabilir ancak.

Bu kitabın bir diğer özelliği ise, örneğin sadece özendirme hakkında belki yüzü aşkın kitap var iken ve bu (özendirme) belki başarının yüzde 10’u iken, 10 tane daha kitap okumanıza gerek yok başarı için. Sonuç olarak, bir çok kişi bu kitap sayesinde maddi yada manevi kazanç sağladı, siz bunu niye yapamıyasınızki…?

İmdat Kaymaz – Avrupa Türk Gazetesi yazarı
Avrupa Türk Gazetesi © GAZETEMİZİN YAZARI
Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti Disiplin Kurulu Üyesi

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.