avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3297
EURO
35,0425
ALTIN
2.281,75
BIST
8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Dinle beni sevgili okur

Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ’nin yazarı Halit Turanoğlu yazdı.

Dinle beni sevgili okur

Sevgili Okur,

Iyi veya kötü, arada sırada da olsa. biz de bu köşede birşeyler yazıyoruz.

Gazetenin künyesine bakarsan, bu okuduğunuz  gazetede yazan ben ve benim gibi muhterem kişileri Gazetemizin Yazarları adı altında bir bölümde toplamışlar. Ve beğensen de beğenmesen de  bu ahalinin yaptığı işe Köşe Yazarlığı, bu ahaliye de Köse Yazarı deniyor. Gel gör ki hali hazırda yazan onca Duayen Köşe Yazarının yanında ,kendi adıma söylüyorum, ben de Köşe Yazarıyım demek ne menem birşey o da ayrı bir konu.

Her neyse Sevgili Okur,

Şayet bu yazarlar, ne yazarlar diye merak edip okumaya kalkarsan, görürsün ki herkez  değişik konularda birşeyler yazmış veya yazmaya calışıyor. Bakıyorsun, kimisi benim gibi boş boş yazıp sayfa dolduruyor ,kimisi de dolu dolu yazıp kafa dolduruyor.Hele az bilen cokbilmişlerin yazıları daha bir alem.Profesör Bilgiçligi ile Ağır Abi havasının harmanlanması sonucu yazılan yazılar bile biryerleri dolduruyor.

Bak şimdi Sevgili Okur,

Bu yazıları okurken şunu kabul edeceksin.Yazar sana birşey ispat etmek zorunda değil.Yazar  kafasına göre yazar.Yazar kanıt , kaynak göstermeden yazar.Anlayacağın Yazar öyle ya da böyle istediği gibi yazar.

Ey Sevgili Okur,

Yazar, şimdi Can Dundar hakkında (O da bir Yazar!) bir yazı yazıp dese ki  “Büyük vatan evladı gazeteci yazar Can Dündar, Avrupa nın  değişik şehirlerinde konferanslar verip, toplantılar yaparak Turkiye nin tanıtımına katkıda bulunuyor.” sen bunu sadece okuyacaksın.Her ne kadar bu sahsın vatana ihanette zirve yapmıs hallerini görüp kahrolsanda,TV Kanallarını dolasıp ülkesi hakkında satılmışcasına iftiralarda bulunduğunu bilsen de sadece okuyacaksin.Ülkesi hakkında attığı yalan  ve iftiralarin ,ülkesinin düşmanı değişik ülke ve kuruluslardan ödüller almasına vesile olduğunu bilsen de okuyacaksın.Okuyacaksın ki anlayasın ,zamanında boyanıp cilalanarak içimize sokulan hainlerin sana-bana nasıl Buyuk Vatan Evladı diye yutturulduğunu.

Sevgili Okur,

Ihanette sınırın olmadığını biliyorsun artık.Ihanet dediğin şey de kisi mekan farketmiyor.Ihanet bazen PKK Bazen HDP olarak görünür.Son günlerde ki gibi FETOcu olarak da ,gazeteci eskisi olarak da karşına çıkabilir.Anlayacağın, sıradan bir insan da olabilir, herhangi bir alanda üst düzey biri de.

Burada ince çizgiyi yakalamak lazım.Artık bu ülkede Sağ-Sol, Laik-Islamcı, Liberal, Muhafazakar yok.

Bu ülkede Milliler ve Gayrı Milliler var.Hükümete, yönetime karşı olmak başka şey, Vatana ihanet başka şey.

Ey Avrupa da yaşayan Sevgili Okur,

Şu anda senin Vatanının Hainleri Türkiye de ifşa  olunca kaçıp Avrupa ya sığındılar.Avrupa eskiden de Hainlerin Teröristlerin sığınma noktasıydı.Ama son dönemde iyice cüretkar oldular.

Bu duruma bireysel olarak iyi niyetle yapilan tepkileri sık sık göruyoruz.Bu tepkiler her ne kadar duygularımızı okşasa da,bireysel olduğu icin  bireysel kalıyor ve ses getirmiyor.

Şayet ses getirmek,farkındalık sağlanmak isteniyorsa mutlaka yaşadığınız ülkelerde yerel veya genel siyasetin içine girmeli, barışcı STK lara (Sivil Toplum Kuruluşları)  üye olup, bu STK larda gücü nispetinde calışarak yaşadığı topluma Katma Değer katıp, demokrasi ve insan haklarının gelişmesinde fayda sağlamalıdır.

Unutma…

Avrupa da birçok ülkenin nüfusundan daha fazla nüfusa sahipsin.

Boşuna dememiş Atalarımız;

Bir Elin Nesi Var,Iki Elin Sesi Var…

EY OKUR,

Unutma

SENDE MILYONLARCA EL VAR.

Halit Turanoğlu – Avrupa Türk Gazetesi yazarı
Avrupa Türk Gazetesi © GAZETEMİZİN YAZARI
Avrupalı Türk Demokratlar Birliği – UETD Bonn Şube Başkanı

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.