avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3367
EURO
35,1613
ALTIN
2.242,18
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İBB Başkanı’na Beykoz talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İBB Başkanı’na Beykoz talimatı
15.04.2018
A+
A-

Beykoz’da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz’un imarına ilişkin önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizlere tapular dağıttık. Her şeyi hukuk içinde halledeceğiz değil mi? Mahkemenin aleyhte karar verdiğini bizim düzeltmemiz mümkün mü? Belediyeden yazı gelmez, yargıdan gelir. Vermeyin müteahhitlere, İBB Başkanı’na talimatı veriyorum. Kiptaş eliyle bunu yapalım. Bir kısım müteahhitlere verince her türlü numarayı yaparlar. Bu dağıtılan tapularla ilgili talimatı veriyorum, belediye, İBB, Kiptaş eliyle bunu yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin satır başları şöyle;

Sizlere tapular dağıttık. Her şeyi hukuk içinde halledeceğiz değil mi? Mahkemenin aleyhte karar verdiğini bizim düzeltmemiz mümkün mü? Belediyeden yazı gelmez, yargıdan gelir. Vermeyin müteahhitlere, İBB Başkanı’na talimatı veriyorum. Kiptaş eliyle bunu yapalım. Bir kısım müteahhitlere verince her türlü numarayı yaparlar. Bu dağıtılan tapularla ilgili talimatı veriyorum. Belediye, İBB, Kiptaş eliyle bunu yapacağız. Çünkü bir kısım müteahhitlere bunu verdiğiniz zaman her türlü numarayı yaparlar.

Dağıtılan tapularla ilgili olarak sizler rahatlıkla ilçe, Büyükşehir, Kiptaş üçlüsü olarak bu işi yaptıracağız. Kimsenin dolduruşuna gelmeyin. Hele hele Bay Kemal’in oyununa hiç gelmeyin. O çünkü bu işlerden anlamaz.

GEORGE SENİ BİR YERE KADAR SAKLAR

FETÖ’nün inlerine girdik mi? Dünyanın değişik yerlerine kaçtılar. 80 FETÖ’cüyü dışardan getirdik. FETÖ seni de getireceğiz. Er veya geç getireceğiz. George seni bir yere kadar saklar. Bir yerden sonra “bıktım ulan senden der” o da seni bırakır. Ve ondan sonra geleceksin. Çünkü sen bu milleti böldün parçaladın. Bu kadar şehidimizin kanını biz yerde bırakmayacağız.

 KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

Merkez Bankasının döviz rezervinin 2002’de 27,5 milyar dolar olduğunu, .şimdi ise bu rakamın 120 milyar dolara çıktığını vurgulayan Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi: “Bak nereden nereye… Büyüyen bir Türkiye var. İhracat 36 milyar dolardı, şimdi 160 milyar dolar. Büyüyen bir Türkiye var. Şimdi bizim artık silahsız, insansız hava araçlarımız var, yer tespiti yapıyor, bir de silahlı insansız hava araçlarımız var. O da vuruyor. Bay Kemal, bunları tanıdın mı, bunları gördün mü? İş bilenin, kılıç kuşananındır. Şu anda bize ne dedi? ‘Afrin merkezine girmeyin.’ Ya sen kimsin? Nereye gireceğimizi, nerede bombaları patlatacağımızı sana mı soracağız? Sen olsa olsa Esed’e adamlarını göndermekten anlarsın. Sen adamlarını oraya gönder. Suriye’deki teröristlere Mehmetçiğimiz gitti. Kiminle? Özgür Suriye ordusuyla gitti.

BAY KEMAL TERÖRİST DİYORDU

Geçen gün Özgür Suriye Ordusunun komuta takımı bana geldi. Kiminle geldi? Bizim takımla geldi. Çok enteresan. Komutanlardan bir tanesi, vücudunda öyle mermiler almış. Dediler ki ‘Bu büyük kahraman.’ ‘Ne oldu?’ dedim, ‘Midesi yok.’ Dedim ‘Aç bakayım.’ Açtı tişörtünü, gerçekten ön taraf ameliyat vesilesiyle tabii dikişler, dikişler meğerse kalçadan yediği, omuzdan yediği kurşunlar… Ameliyatı bizim tarafta olmuş fakat iyileştikten sonra tekrar cepheye gitmiş. Kiminle beraber? Bizim Mehmetçiğimizle beraber yapmış bu mücadeleyi. Bay Kemal Özgür Suriye Ordusu için ne diyordu? ‘Bunlar terörist’ diyordu değil mi? Onun teröristleri kendisiyle adalet yürüyüşünde beraberdi. Omuz omuzaydılar biliyorsunuz. Ama Özgür Suriye Ordusu bizim Mehmet’imiz ile beraber niçin mücadele verdi? Oradaki mazlumlar için, mağdurlar için verdi. Biz buyuz ve bundan sonra da böyle yürüyeceğiz.”

Konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a AK Parti İlçe Gençlik kolları tarafından karakalem tablo hediye edildi.

KONGREDEKİ KONUŞMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Beykoz İlçe Kongresi’ne katıldı. Burada vatandaşların yoğun coşkusuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları selamladı. Kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İlçe kongrelerimizi tamamladıktan sonra inşallah 6 Mayıs’ta İstanbul kongremizi yapacağız. Son ilçe kongremizi Üsküdar’da yapacağız. Ardında da suretle büyük kongremizin hazırlıklarına başlayacağız. Bütün şehirlere gittiğimizde şu salondaki manzaraya şahit olduk. Kongrelerimizi tam bir muhabbetle günden güne büyüyen bir çoğalan sevda ile yapıyoruz. Trabzon’dan Batman’a, Çorum’dan Sivas’a Hatay’a Aydın’a kadar ülkemizin her bir köşesinde kavga gürültü hakaretle değil sadece dayanışma gördüm. Kongrelerimizi derme çatma düğün salonlarında 200-300 kişilik salonlarda değil, AK Parti ye gönül vermiş kardeşlerimle büyük salonlarda dışında da adete mitinglerle yaptık. Salonlara sığmıyoruz, inşallah gönüllere sığacağız. Sokaklara caddelere taşan çok büyük bir coşku seliyle kongrelerimizi yaptık. Şu gerçeğe defalarca şahit olduk. Milletimiz halen istikbalini AK Parti’de, AK kadroda görüyor. Metal yorgunluğunu üzerimizden attık. Şimdi metal yorgunluğu gitti. Yeni bir diriliş hareketi başladı. Buna ne diyorum. Bu bir diriliş müjdesidir. Her geçen gün daha da büyüyoruz” dedi.

“Dargınlık, kırgınlık, fitne ve fesadı aramıza FETÖ soktuğu virüslerdir”
“Fitne, fesadı FETÖ aramıza soktu” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fesat, fitne, fücur bunları ayaklarımızın altına alıyoruz. Birbirimizi Allah için seviyoruz. Dargınlık kırgınlık olmayacak bizim kitabımızda yok. Biz bunu yakalayacağız. Gençler özellikle size sesleniyorum dargınlık, kırgınlık, fitne ve fesadı aramıza FETÖ soktuğu virüslerdir, bunlardan kurtulacağız. Birbirimizi yaradandan ötürü seveceğiz. AK Parti büyüdükçe ülkemizde büyüyor. Ak parti güçlendikçe Türk Milleti de güçleniyor. Türkiye’nin bu kutlu yoldaki çalışmalarını engelleme çalışmalarını, onların namlularını partimize çevirmelerinin nedeni işte budur” diye konuştu.

“AK Parti ülkede toplumsal barışın dinamosu olmuştur”

“AK Parti’nin kaderiyle ülkemizin kaderi birbirine bağlıdır” diyerek konuşmasını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yüz milyonlar AK Parti ile yürüyorsa tek sebebi var, seviyorlar. Bu hareketi seviyorlar. Bu gün hanım kardeşlerim AK Parti’nin kaderiyle ülkemizin kaderi tıpkı halat gibi örünmüş etle tırnak gibi birbirine geçmiştir. AK Parti geldiği nokta itibariyle Rabbime hamdolsun Türkiye’de istikrarın demokrasinin toplumsal barış ve huzurun dinamosu olmuştur. Hepimizin uyanık olması gerekiyor. Önümüzdeki süreçte hepimizin teyakkuz halinde bulunmaları önem arz ediyor. Her seçimde olduğu gibi 2019 öncesinde 2019 öncesinde de partimizin birlik ve beraberliğimizi bozmaya teşebbüs olması kaçınılmazdır. Kendi kısır tartışmalarını bize yansıtmaya çalışanlar olacaktır” şeklinde konuştu.

“FETÖ’nün sosyal medya terörizmine asla boyun eğmedik”

FETÖ’nün sosyal medyadan terörizm estirdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Denetimsiz ve alabildiğini serbest bir alan olan sosyal medya son yıllarda bu tür operasyonların ana mecrası haline gelmiştir. Gezi olayları ve diğer alanlarda FETÖ bu alanı hoyratça kullandılar. Haftalar ve aylarca boyunca bu hesaplardan itibar suikastları düzenlemiş. Yalan ve iftira üstümüze boca edilmiştir. FETÖ’nün tetikçilerinin hedefi olmuştur. FETÖ’nün sosyal medyanın terörizmine asla boyun eğmedik. Hayat geçirdiğimiz tedbirlerine FETÖ’nün linç ve karalama furyasının önünü kestik. Bu süreçte hem içeriden hem de dışarıdan çok ciddi eleştiriler aldık. Birileri çıktı, bizi demokrasiyi bilmemekle özgürlüklere riayet etmemekle suçladı. Mağdurların feryatlarına kulak asmadan yapılan linç girişimlerini haklı göstermenin sosyal medya şirketlerinin aklama peşine düştü. Hatta o dönem Anayasa mahkemesini baskılara boyun eğerek bazı kararlara imza attı. Oysa meselenin ne özgürlüklere ne demokrasiyle alakası yoktu. Bilakis onca kalleş saldırının yegane hedefi demokrasi, özgürlük ve bizi biz yapan değerlerdi. Geriye baktığımızı zaman tavrımızın doğru olduğunu anlıyoruz. Özellikle son günlerde bir küresel sosyal medya şirketinin usulsüzlükleri üzerinde yapılan tartışmalar bizim haklılığımız ortaya çıkartıyor. Bizim o günlerde demokrasimizi sosyal medya teröründe korumak için aldığımız tedbirler bugün ABD’de, Avrupa’da çok daha ileri seviyede gündeme geliyor. O zaman bizi anti demokratik olmakla suçlayanlar bugün, sosyal medyaya şirketlerinin sorumsuzluğu ve hak ve hukuk tanımaması önünde feveran ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Ön çalışmalar sürüyor, yakında ihaleye çıkıyoruz

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.