avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,6286
EURO
34,7879
ALTIN
2.511,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da vatandaşlara hitap etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da vatandaşlara hitap etti
A+
A-


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi öncesi vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, “Eyy finans sektörünün içerisinde olanlar bizi kur ile kalkıp tehdit etmeyin, bu ülkede yaşam hakkı bulamazsınız.” dedi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi öncesi halka hitap etti. Erdoğan Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi’nde açıklamalrda bulunuyor.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AFRİN’DE ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISINI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Afrin’de 4 bin 163 terörist etkisiz hale getirildi. Kuzey Irak’ta ise 337 terörist etkisiz hale getirildi. Cudi, Gaber, Tendürek’te ise 190 terörist etkisiz hale getirildi. FETÖ’den yurtdışından getirilen terörist sayısı ise 80. 251 şehidimiz oldu. PKK’nın ve FETÖ’nün hainleri adalete hesap veriyor.” dedi.

SURİYE’YE HAVA HAREKATI

Erdoğan, “Putin, ve İngiltere Başbakanı ile görüşmelerim oldu. Bütün bunlarla birlikte havayı koklayalım, değerlendirmeleri yapalım dedik. Bölgenin huzuru için, bölgedeki bu sıkıntıların aşılması için neler yapılabilir bunları konuşalım istedim. Esed kim ne derse desin zalimdir. Bu müdahale illa kimyasal olması şart değil. Konvasyonel olunca dokunma, kimyasal olunca dokun… Bunları kim öldürdü, bunların hesabını soralım. Güvenli bölge tezim vardı. Bunu Obama konuştu sattı, Trump konuştu ama arkasında durmadı. Suriye’ye sahaya bozulanı düzeltmek için giren Türkiye’den başkasını göremezsiniz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sancaktepe’ye şehir hastanesi yapıyoruz. İhalesi var. Bizi bölemeyecekler. Biz Doğulu-Batılı biye bir ayrım yapmıyuz. Bayrağımıza ise asla laf söyletmeyiz. Tek vatan, böldürmeyiz. Cudi’de, Tendürek’te Gabar’da tepelerine indik, inlerine girdik. İnsansız hava araçlarımızı biz yapıyoruz. Kapılarına gidiyorduk, kapılarından gönderiyorlardı, şimdi biz yapıyoruz. Nereden nereye? Yurtdışına bağımlılığımız yüzde 35’e düştü. ” dedi.

ERDOĞAN’DAN SERT ÇIKIŞ: BUNA MÜSAADE ETMEYİZ

Erdoğan, “Kalktılar bu ara bize kur savaşı ilan ettiler. Ne ilan ederseniz edin, avucunuzu yalarsınız avucunuzu ama buradan bir şey daha söylüyorum; ey finans sektörünün içerisinde olanlar, bizi kur, şu, bu bunlarla tehdit etmeye kalkmayın, bu ülkede yaşam hakkı bulamazsınız. Bak bu kadar açık söylüyorum. Çünkü bize kur savaşı, finans sektörüyle böyle bir müdahale, adeta bu memlekete ihanettir. Ona fırsat veremeyiz. Eğer finans sektörü bu vatana ihanet etmezse, bu vatanda onlar da görevini yaparsa başımız gözümüz üstünde yerleri var, her türlü desteği veririz” ifadesini kullandı.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.