avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5866
EURO
34,8084
ALTIN
2.509,62
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemi değerlendiriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 ve 360 TV’nin ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemi değerlendiriyor
06.03.2019
A+
A-

asd

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 ve 360 TV’nin ortak yayınında Başkan Özel programında Murat Çiçek ve Helin Aslan sorularıyla gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

-(Kılıçdaroğlu’nun ‘YPG bize saldırmaz’ sözü…) Türkiye’nin en önemli sorunu muhalefet sorunu. Bay Kemal’e sorsanız PKK terör örgütü değil.

-Aldığı mali desteği Kandil’e gönderene göz açtırmayız.. Doğu ve Güneydoğu’da değişimi kayyumlar sayesinde başardık.

-“Geçmişte yaşananlar çok önemli bir ders. 31 Mart’tan sonra benzer şeyler yaşanırsa işi anında yargıya götürür, kayyumlar için yolu açarız.”

-Kayyumların başarısını görmemek bakar kör olmaktır. Bunun en güzel örneği, Diyarbakır’dır.”

BEKA VE MUHALEFET SORUNU

Türkiye’nin aslında en önemli sorunu beka sorunu ile birlikte bir muhalefet sorunudur. Türkiye bir muhalefet sorunu yaşamaktadır. Şu anda kendi kendisi ile çelişen bir ana muhalefet lideri var. 31 Mart seçimleri normal bir seçim olmaktan çıkartıyor bu durum. 100’ün üzerinde benim vatandaşım askerim şehit olacak sen bunu beka sorunu olmaktan çıkartacaksın. Daha da öte bu bölgeye 23 bin TIR silah, mühimmat, araç gereç geldi. Peki Irak’tan bunlar kime geldi YPG’ye PYD’ye geldi. Bunlar PKK’nın yan kolu. Bunlar bu mühimmatı nerede kullanıyor Kuzey Suriye’de kime karşı bize karşı kullanıyor.

Bizim bir Cerablus, bir Afrin operasyonumuz olduysa bunun sebebi açılan terör koridaronu beka sorununu ortadan kaldırmak için yarma harekatı yapıp Zeytin Dalı Harekatı ile o işi yok etme yoluna gittik. Biz Kobani’de bile oradaki Kürt kardeşlerimizi Türkiye’de kabullendik ve hala onlara ev sahipliği yapıyoruz. Hala YPG’yi bir terör örgütü olmaktan dışlıyor. Yani Bay Kemal YPG bir terör örgütü değil diyor. YPG demek PKK demektir. Halkımız bunu artık biliyor. ABD’li senatörler bile anlattık anlattık sonunda anladılar.

Bu kadın şirazesinden çıkmış. Ben daha önce Denizli’deydim. 30 bini aşkın Denizlili kardeşlerim vardı. Orada böyle bir ifade kullanıp kullanmadığımı Denizlili kardeşlerim ruberu biliyorlar. Zaten Bay Kemal yalancı. Man adaları diye bir şey tutturdu Bay Kemal. Ben ve ailem dava açtık. Bu  davaları kazandık. Henüz paraları tahsil etmedik. Bu paraların ödenmesi için CHP’li milletvekilleri yardım sandığı kurdular. Ben bunu inşallah Mehmetçiği Güçlendirme Vakfı’na vereceğim dedim. Bunun onayı gerekiyor, parayı tahsil edeceğiz.

Meral Hanım, Tayyip Erdoğan’ın ne olduğunu çok iyi bilir. Meral Hanım istikamet üzere yaşayan birisi değildir. O da yalancıdır. Bir ara genel başkanlıktan ayrılıyorum dedi, sonra ne oldu? Geri geldi. Meral Hanım, Tayyip Erdoğan halkına terörist diyecek kadar istikametini kaybetmemiştir. Ey Meral Hanım Türkiye’de Kürdistan diye bir yer var mı? Sen bunu nasıl kabul edeceksin? Hem bunu kabul edeceksin hem de Kürdistan diyenlerle yanyana olacaksın.

“BUNLARIN ARKASINDA KANDİL VE PENSİLVANYA VAR”

Böyle bir lafı nerede söylemişim, ispat etsinler, iftira atmasınlar. Biri kalkıyor ‘Bizim arkamızda YPG, PYD, PKK var’. Biz ne diyoruz ‘Biz arkamızda halkımız var Allahımız var’.Onlar sırtını oraya dayıyor biz de halka ve Hakka dayıyoruz. HDP Kürt kardeşlerimin derdiyle dertlenen bir parti değildir. Terör örgütü PKK’nın payandasıdır. Nereden yönetiliyor? Kandil’den yönetiliyor. Bir diğeri çıkıyor HDP’nin içinden ‘Terörle Mücadelesi yasası 1 Temmuz’a kadar kaldırılmazsa savaş çıkar’. Bütün bunlar konuşuluyor, bunları duymamazlıktan mı geleceğiz Meral Hanım. Kandil ve Pensilvanya destekli zillet ittifakıyla karşı karşıyayız. Bugün Denizli’de ikisinin beraber yaptığı mitingtir. Yalan makinası devreye girmiştir.

“Ben, HDP’ye oy verenlere kalkıp da terörist nerede demişim bunu ispat etsinler. İspat ettikleri anda ben ne gerekiyorsa onu yaparım.”

AYRINTILAR GELİYOR…

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.