avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Bu kez kulis içerden! Erdoğan’ın ilk kabinesi heyecan estirecek

Yeni kabinede AK Parti büyük bir değişime gidebilir. Kulisi aktaran AK Parti millvetvekili Aydın Ünal oldu. Dediğine göre son seçim sonuçlarını göz önüne alan Erdoğan ilk kabinesini 2002 ruhunu taşıyacak ve heyecan estirecek yepyeni isimler olacak.

Bu kez kulis içerden! Erdoğan’ın ilk kabinesi heyecan estirecek
07.07.2018
A+
A-

AK Parti’nin Ankara Milletvekili Aydın Ünal, Yeni Şafak Gazetesi’ndeki köşesinde yeni kabineye dair umut vadeden kulisler aktardı. 9 Temmuz pazartesi günü Türkiye yeni bir sisteme resmen geçiş yapmış olacak. Cumhurbaşkarı Recep Tayyip Erdoğan da bu yeni sistemin yeni kabinesini duyuracak.

Aydın Ünal’ın dediğine göre bu kez kabine kamuoyunda heyecan dalgası yaratacak isimlerle dolu olabilir. Son seçimde alınan oy oranına dikkat çeken Aydın Ünal ‘AK Parti’nin artık hata yapma’ lüksünün kalmadığını belitti. Bu noktadan hareketle de Erdoğan’ın ilk kabinesinin 2002 ruhunu taşıyacağını söyledi.

İşte AK Parti milletvekili Aydın Ünal’ın yeni kabineye dair aktardıkları : ‘AK Parti’nin son seçimde aldığı oy oranını da hesaba kattığınızda, yeni sistemde artık hata yapma ya da gerekçe üretme marjının iyice daraldığı görülecektir. AK Parti, dinamik, heyecanlı, cesur, elbette sadakat ve liyakat sahibi bir kabine ile milletin karşısına çıktığında, hem değişim ihtiyacını karşılayıp yerel seçimlerde başarı elde edecek, hem de önümüzdeki 5 yıl, Türkiye’nin hızla büyüdüğü bir dönem olacaktır.

Yeni sistemin ilk kabinesi, 2002 ruhunu taşıyabilir. Yeni isimler, ama aynı zamanda genç, dinamik, cesur, toplumda umut ve heyecan estirecek isimler AK Parti’yi de, Türkiye’yi de uçurabilir.

Yerel seçim öncesi AK Parti değişmek zorunda : Kuruluşundan 17 yıl sonra bile AK Parti’nin Türkiye’nin en büyük partisi olabilmesi, Türkiye’nin ve coğrafyamızın ümidi olma vasfını muhafaza edebilmesi, değişebilmesinden kaynaklanıyor. AK Parti değişebildiği için değiştirebildi; değiştirebildiği için büyüdü. Yerel seçimlerde yeni bir zafer kazanmak, daha uzun yıllar Türkiye için hizmet üretebilmek için AK Parti’nin değişmesi, daha çok değişmesi gerekiyor. Yeni bir kabine, yeni bir MYK, bunların ardından gelecek tamamen yenilenmiş belediye başkan adaylarıyla AK Parti değişimi yakalamak zorunda. Değişim kolay değildir. Ancak AK Parti, zor görevlerin partisidir.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.