avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3443
EURO
35,1483
ALTIN
2.242,87
BIST
8.884,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Binali Yıldırım: 4 vatandaşımızla temas kuruldu

Kartal’da çöken bina hakkında açıklama yapan Binali Yıldırım, “6 vatandaşımız sağ ve yaralı olarak kurtarıldı, hastanelerde tedavileri devam ediyor. Durumları iyi” dedi.

Binali Yıldırım: 4 vatandaşımızla temas kuruldu
06.02.2019
A+
A-

f

İstanbul Kartal’da, akşam saatlerinde 8 katlı 14 daireli bir bina çöktü. TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Kartal’da çöken binanın olduğu yere gelerek incelemelerde bulundu.

“6 VATANDAŞIMIZ SAĞ KURTARILDI”

Yaptığı incelemelerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Binali Yıldırım,“Burada gördüğümüz 8 katlı bina bilinmeyen bir nedenle çökmüştür. Valimizin olay yerine intikali ile beraber gerekli tedbirler alınmış, AFAD ekiplerinin kurtarma çalışmaları başlamıştır. Az önce Valimizin de verdiği bilgilere göre, şu ana kadar 6 vatandaşımız sağ ve yaralı olarak kurtarıldı, hastanelerde tedavi ediliyor. Durumları iyi. 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş durumda. Zamanla yarışarak büyük  fedakarlıkla çalışıyorlar.

Binali Yıldırım: 4 vatandaşımızla temas kuruldu VİDEO


4  VATANDAŞIMIZLA TEMAS KURULDU

4 vatandaşımızla temas kurulmuş ve onların sağ salim çıkarılması için arkadaşlarımız çalışma içerisinde. Tabii çok üzücü bir hadise ama şu anda neden çöktü gibi bir meselerle uğraşmak yerine, bir an önce içeride olabilecek vatandaşları kurtarmaya çalışmalıyız. Adli soruşturmalar başladı, sonuç ortaya çıkacaktır. ” dedi.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.